Blic

TUMBA I NIKOLIĆ OPET U HUMSKOJ

Vučeliću i Vazuri se daje još desetak dana pre nego što budu primorani da se povuku iz fudbalske sekcije crno-belih.

- GORAN ANĐELKOVIĆ

Snajlošijo­m sezonom u novijoj eri Partizana, jednoj od najgorih u istoriji kluba, odlazi i najlošija uprava! Milorad Vučelić i Miloš Vazura postaju prošlost crno-belih, prinudna uprava sa Željkom Tanasković­em na čelu sadašnjost, a nazire se i budućnost FK Partizan.

U narednih 14 dana, nakon što prinudna uprava bude upisana u APR, biće raspisani izbori u Humskoj. Kao što se pričalo, Ljubiša Tumbaković biće najozbiljn­iji kandidat za predsednik­a, a njegovom najverovat­nijom pobedom vidljivi su i ostali čelnici crno-belih.

Rasim Ljajić je ove sezone napustio FK Novi Pazar, a jedan od tajnih razloga je upravo ovaj - bivši ministar postaće potpredsed­nik FK Partizan. On je i ranije bio na visokom položaju u Humskoj, pa se može reći da će Tumbaković­u i njemu ovo biti veliki povratak

selektor naše reprezenta­cije Ljubiša Tumbaković glavni je kandidat za predsednič­ku poziciju u Humskoj

u Humsku, na još bitnijim funkcijama.

Partizan će uz Ljajića imati još jednog potpredsed­nika - Miliju Babovića. I on je nekada bio visokopozi­cioniran u Humskoj, pa se tako i on vraća na velika vrata da zajedno s Tumbaković­em, Ljajićem i ostalim saradnicim­a gasi požar.

Funkciju generalnog direktora koju je prethodnih devet godina obavljao Miloš Vazura (najpre kao generalni sekretar, pa onda kao generalni direktor) u novom sazivu Partizana najverovat­nije će obavljati Marko Vjetrović, nekada PR crnobelih, u poslednje vreme čovek iz sveta modernog fudbala s jakim vezama u UEFA i FIFA. Marko je sin Miroslava Vjetrovića, poznat i kao kum Lotara Mateusa, kog je svojevreme­no venčao s Marijanom Mateus.

U novom sazivu crnobelih biće mesta i za legende - Ivana Tomića i Zorana Mirkovića. Partizan je obojicu “potrošio” na mestu trenera, ali je ideja da njih dvojica kao velika fudbalska imena i ljudi od uticaja doprinesu novoj upravi Partizana. Dakle, biće u upravi ukoliko ne dođe do nepredviđe­nih situacija.

I Tomić i Mirković su bez posla od trenutka kad su napusti trenersku klupu Partizana. Ivan je to bio 2016, a popularni Batica u sezoni 2018/2019.

Na kraju piramide dolazimo i do terena. Još jedno ime je poznato u ovom novom

U novom sazivu crnobelih biće mesta i za legende - Ivana Tomića i Zorana Mirkovića, koje je Partizan „potrošio“na mestu trenera

sazivu crno-belih, a to je Marko Nikolić. Osvajač poslednje titule u Humskoj, pre šest sezona, biće novi-stari trener Partizana.

Ovo je nagovestio Ostoja Mijailović još po imenovanju za predsednik­a JSD Partizan, a čitavo novo rukovodstv­o upravo je po planu i ideji Mijailović­a, koji je napravio čudo od KK Partizan.

 ?? ?? Marko Nikolić je više puta ponovio da nema ništa protiv da se vradi na klupu Partizana, ali je zatražio da se situacija u Humskoj reši, odnosno da se izabere novo rukovodstv­o
Marko Nikolić je više puta ponovio da nema ništa protiv da se vradi na klupu Partizana, ali je zatražio da se situacija u Humskoj reši, odnosno da se izabere novo rukovodstv­o
 ?? ?? Bivši trener Patizana i
Bivši trener Patizana i

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia