Blic

LJILJANA: SVE NAS JE ZAČARALA DOBROM ENERGIJOM

- EKIPA “BLIC”

Poznato TV lice će se na večnu ljubav zakleti Branislavu Vučeliću u jednom prestoničk­om hotelu pred porodicom i prijatelji­ma.

Voditeljka Marija Kilibarda je dve godine u emotivnoj vezi sa Branislavo­m Vučelićem, sinom predsednik­a FK Partizan Milorada Vučelića i glumice Ljiljane Dragutinov­ić, a njih dvoje će ljubav krunisati brakom 30. oktobra u jednom luksuznom prestoničk­om hotelu.

Pripreme za gala venčanje su uveliko u toku, a sve će biti na nivou i sa ukusom. Kilibarda je odabrala modernu venčanicu, a prostor za slavlje će biti skupoceno dekorisan. Međutim, s obzirom na to

da su isplaniral­i da svaki

Glumica Ljiljana Dragutinov­ić istakla je da za buduću snaju ima samo reči hvale. - Ona je tako prirodna, divna, ja bih se začudila da se nekome ovakva osoba ne sviđa. Ona je jedna čarobnica. Ona sve nas začara dobrom energijom. Onakva kakva je na televiziji, takva je i privatno - rekla je Ljiljana ranije, te priznala da se raduje tome da joj sin i snaja podare uskoro i unučiće. dete, a stvorila uslove da ima decu kada je bila “spremna da to uradi na pravi način.”

Uma je mama ćerke Maje i sina Levona, koje je dobila u braku sa Itanom Houkom, a ima i ćerku Lunu s bivšim verenikom Arpadom Busonom.

- Ovo je do sada bila moja najveća tajna. Imam 51 godinu i delim je s vama iz kuće u detalj bude predivan, i trošak svadbe će biti značajan. Par se iz tog razloga dvoumio zbog epidemiolo­ške situacije da li sada da se upuštaju u to ili da sačekaju proleće, ali su na kraju ipak prelomili i zakazali veselje, objašnjava naš sagovornik i dodaje da još strepe zbog pandemije piše “24sedam”.

Marija je ranije istakla da je veoma srećna kraj svog dečka Branislava i da je sa njim provela mnogo više vremena nego sa bilo kojim bivšim partnerom u dužim vezama. Kako je ispričala, karantin ih je zbližio, bolje su se upoznali, a sada planiraju da zasnuju svoju porodicu.

- Bez njega ne bih tako lagano prošla kroz težak period za nama. Za godinu dana, provela sam s njim više vremena i doživela razmena više nego sa bilo kojim bivšim partnerom u dužim vezama. Samim tim, sve je brže isplivalo na površinu i lepo i ružno. I znala sam da će, ako pregrmimo prvih par meseci karantina, to biti jedna lepa stabilna veza. Prvi put u životu partner mi je najbolji prijatelj. Ranijih godina mislila sam da to ne želim, da već imam svoje prijatelje i da su mi u partneru potrebne druge stvari. Da svaki dan mora da se dešava vatromet strasti i da sve moramo da radimo zajedno. To vezu guši i ona pregoreva. Takav odnos nije zdrav i niti dugoročno kvalitetan. Prava stvar je imati nekog čiji broj pozoveš kad god ti se dogodi nešto bitno. Želiš njegovo mišljenje, znaš da ti je vetar u leđa i podrška. Između Branislava i mene postoji potpuna otvorenost, konstantna razmena i deljenje svega. To je pravo partnerstv­o koje mora da dođe kako iz čiste ljubavi i strasti, tako i iz prijateljs­tva - pričala je ranije za “Stori” Marija Kilibarda.

Kilibarda je, podsetimo, pre romanse sa Branislavo­m bila kratko u braku sa košarkašem Vladimirom Radmanović­em.

“Prvi put u životu partner mi je najbolji prijatelj”, istakla je voditeljka

kojoj sam odgajala troje svoje dece, koji su moj ponos i moja radost. Svima vama, ženama i devojkama Teksasa, koje se boje da ne budu maltretira­ne od strane predatora, svim ženama koje su besne jer im je oduzeto pravo na njihovo sopstveno telo od strane države, i svima vama koji ste ranjivi i rečeno vam je da treba da se sramite jer imate matericu, kažem vam: “Vidim vas. Budite hrabre. Lepe ste. Podsećate me na moje ćerke” - završila je Uma Turman.

nn„Ovo je bila moja najveća tajna. Ovo je posvećeno svim ženama. Budite hrabre“

Junak serije “Igra sudbine” preminuo je od posledica korona virusa, a porodica, prijatelji i kolege su zanemeli od šoka. Svi su tužni zbog njegove iznenadne smrti.

Glumac Nenad Nenadović je lečen u bolnici u Batajnici od posledica korona virusa, međutim u sredu je izgubio bitku sa opakom bolešću u 57. godini života. U glumačke vode uplovio je još kao dečak, sa 13 godina, kada je dobio ulogu Moljca u seriji “Povratak otpisanih”. Osim toga, vodio je više od hiljadu dečijih emisija, kao što su: “Zooteka”, “Pet-šou” i “Fazoni i fore”.

U seriji “Igra sudbine”, čija se druga sezona trenutno emituje, igra kriminalca Brunera koji je ludo zaljubljen u Adu Kanački, koju tumači Milica Milša. Od šoka kada je saznala da je Nenad preminuo, Milica nije mogla da dođe sebi.

- Toliko je sve strašno i neverovatn­o. Svi smo se nadali da će ovo pregurati kroz

“Koliko je sve strašno i neverovatn­o. Svi smo se nadali da će ovo pregurati”, jecajući je rekla Milša

jecaj je rekla Milica Milša za “Blic”, pa nastavila:

- Ne možemo da dišemo i govorimo od užasa. Jednostavn­o ne mogu da govorim.

Prema njenim rečima, svi su želeli da ga ponovo vide na setu serije.

- Pre nekoliko dana kad je otišao u bolnicu poslali smo mu snimak sa snimanja.

Tad sam mu rekla: “Bruneru, vraćaj se, ne može Ada Kanački bez tebe”. I stvarno ne mogu bez njega, on je tada pogledao snimak

U glumačke vode uplovio je sa 13 godina kada je dobio ulogu Moljca u seriji „Povratak otpisanih“. Osim toga, vodio je „Fazone i fore“, ali i pozajmio glasove crtanim junacima

i odgovorio nam je, mislio je da će se vratiti - ispričala je glumica i dodala:

- Letos smo snimili poslednje scene. Njegova uloga je obeležila njegove poslednje dane. Uvek je igrao dobrice i zlatne dečake. Sad je pobegao u opasne tipove i to mu je prijalo.

Glumac koji je bio miljenik mališana, iza sebe je ostavio neutešnu suprugu Snežanu, takođe glumicu, ali i dve ćerke. Janu, koja je balerina, i Minu, koja je nastavila stopama svojih roditelja.

Nenad je bio stalni član pozorišta “Boško Buha”, a u 2015. godini i rekorder po broju predstava - u prvih pet meseci odigrao je njih 77.

Dobitnik je više nagrada, između ostalih, tri “Buhine” nagrade za predstave “Tri musketara” i “Princ - arkadna avantura”.

Letos smo snimili poslednje scene. Njegova uloga je obeležila njegove poslednje dane, rekla je njegova koleginica Milica Milaša

n

 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia