Blic

Sunčani raj od 35 miliona dolara

- ĐORĐEVIĆ

Sa sedam spavaćih soba, 10 kupatila i dva toaleta, vila izgrađena 2014. godine nudi 13.241 kvadratni metar stambenog prostora i 100 metara sopstvene peščane plaže na jezeru.

Glumac Silvester Stalone otkupio je imanje u Palm Biču na Floridi za neverovatn­ih 35.375.000 dolara, koje nudi tri strukture, glavnu kuću, pansion, paviljon za goste i otvorenu kabinu preko puta bazena. Stalone, koji je oženjen preduzetni­com i bivšom manekenkom Dženifer Fejvin, najnovija je zvezda koja se pridružila plejadi poznatih ličnosti koje Palm Bič nazivaju domom. na toj listi su rokeri Džon Bon Džovi i Rod Stuart, kao i mnoge druge TV zvezde.

Bazen na obali i spa centar

Imanje koje je čuveni Roki pazario završeno je 2014. godine, kada je napravljen­o zatvoreno jedinjenje u stilu bermuda. Imanje se prostire na 1,5 hektara uz 100 metara privatne plaže uz obalu jezera, koja sadrži i pristaništ­e.

Raskošno imanje uključuje dvospratnu glavnu rezidencij­u, odvojenu gostinsku kuću i paviljon uz bazen. Sveukupno, imovina ima sedam spavaćih soba i 13.241 kvadratni metar životnog prostora, iznutra i spolja.

Francuska vrata u svim vilama okrenuta su ka jezeru, a kabina na otvorenom direktno gleda na bazen na obali i spa, te tako ovo imanje pruža nesvakidaš­nji pogled koji oduzima dah.

Komšija Kim Kardašijan

Stalone koji je devedeseti­h godina bio vlasnik kuće u Biskajskom zalivu u Majamiju očigledno uživa u tome da njegov dom izlazi na more ili jezero, te je ovog puta odlučio da se preseli u pravi mali raj. Tadašnji dom prodao je 1999. godine za rekordnih 16,2 miliona dolara, te se kasnije preselio u Kalifornij­u.

njegovo drugo luksuzno imanje koje se nalazi na 40 milja izvan Palm Springsa prostire se na pet hiljada kvadratnih metara, poseduje raskošnu vilu u španskom stilu, ali i golf teren, bazen i mnoge druge pogodnosti. Među njegovim komšijama su Kanje Vest i Kim Kardašijan Vest, Kajli Džener i Džeri Vest. Ipak, pored ove nekretnine, slavni glumac rešio je da se počasti novim imanjem, te strani mediji spekulišu da će pređašnji dom takođe biti oglašen za prodaju.

PEVAČ DINO MERLIN RETKO KADA u javnosti pokazuje suprugu amelu, sa kojom ima dvoje dece, a njihova ljubav srušila je sve tabue koji su postojali u to vreme.

- Sa svojom ženom amelom sam od sedamnaest­e godine i još uvek mi je lepo. nemam problema ni skandala. Doduše, nismo u braku tolike godine, jer smo se zabavljali skoro pet godina - vraća Merlin svoj film uspomena i otkriva da su varnice između njih sevnule čim su im se pogledi sreli. amelini roditelji su bili protiv ljubavi sa Dinom, jer je bio siromašan momak, a ona je studirala arhitektur­u i imala “i ptičijeg mleka”.

- Borili smo se, krili, ali niko nas nije mogao rastaviti. nakon pet godina smo se tajno venčali. Bilo je to romantično venčanje, iako sam svoju ženu doslovno oteo. uz nas su bili samo moj kum i amelina sestra koja je bila kuma. Govor matičarke bio mi je predug, stalno sam pogledavao na vrata da ne bi neko naišao i pokvario našu sreću - pričao je on tada i otkrio da i nakon toliko godina braka ljubav i dalje traje:

prazni džepovi i Glad

- Volimo se, sviđaju nam se slične stvari, razmišljam­o različito o bitnim pitanjima, a na pola puta, u sredini, nalazimo odgovore za nas, ne pretvaramo se i živimo normalan život. S obzirom na to da se ja bavim poslom koji svaki život čini nenormalni­m, srećan sam što je još uvek sa mnom i što smo još uvek zaljubljen­i. nakon venčanja otišli smo na bračno putovanje u Dubrovnik, a kad smo se vratili, preselili smo se mojoj majci i odmah osetili udar svakodnevi­ce. Mene je čekala velika odgovornos­t za porodicu i težak rad, a amelini roditelji bili su toliko ljuti da pola godine nisu hteli ni da čuju za nju. ali eto, vreme leči sve, pa me danas amelini roditelji vole i više nego što zaslužujem.

Svojevreme­no je rekao da nikada neće zaboraviti trenutak kad se posle prve turneje po jugoslavij­i vratio kući praznih džepova i gladan.

- Moja žena je stajala na vratima, dočekala me sa bebom. naida je možda imala pola godine, a supruga amela je baš završavala arhitektur­u. Tiho me je upitala: “jesi li nam šta doneo? nemam za mleko”. ja nisam imao ni jedan jedini dinar. nisam doneo ništa, jer nisam ništa zaradio. Bili su tu veliki troškovi. Dao bih sve da sam te noći mogao odgovoriti: “Da, doneo sam 100 maraka” - piše “ekskluziva.ba”.

ponosan na decu, dobio i UNUKA

Dino je ponosan na svoju decu, a za ćerku je oduvek isticao kako je mnogo skromna, za razliku od sina, koji je odmalena imao liste narudžbina za oca.

- naida je rođena kad sam počinjao karijeru i u detinjstvu je doživela sve od nemaštine do, metaforičk­i rečeno, “kavijara i šampanjca”. navikla se na skroman život pa je njen odgovor na moje pitanje - šta da joj donesem iz Pariza ili njujorka uvek bio: “Tata, hvala, imam sve, samo se što pre vrati kući”. Materijaln­o je ne zanima, za razliku od njenog mlađeg brata. Kad se Hamza

Popularni pevač sa 17 godina znao je da je lepa i imućna Amela žena sa kojom želi da osnuje porodicu i provede ostatak života. Činjenica da je ona studirala arhitektur­u i živela u bogatstvu, dok je on bio “siromah i loša prilika”, nije ih sprečila, pobegli su i venčali se uprkos zabranama, a danas uživaju u izobilju.

rodio, više nismo imali nikakvih egzistenci­jalnih problema i navikao se na to da mu amela i ja priuštimo šta god poželi. Kad njega pitam šta mu treba, i ne čeka da završim rečenicu, već ima listu narudžbina - istakao je svojevreme­no popularni pevač.

nedavno su Merlinov naslednik Hamza i snaja Dženeta Tabaković Dervišhali­dović

dobili sina, kome su dali ime nezir. Dečak je ime dobio po pradedi neziru, ocu supruge Dina Merlina. Dino i njegova supruga amela istakli su bosanskim medijima da su presrećni zbog prvog unuka, kao i njihova ćerka naida, koja je postala tetka. Sin Dina Merlina i njegova supruga venčali su se prošle godine, a njihova ljubav traje još od srednjoško­lskih dana.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ?? ↘
NA BRAČNO PUTOVANJE OTIŠLI SMO U DUBROVNIK, A ONDA SMO SE PRESELILI KOD MOJE MAJKE
↘ NA BRAČNO PUTOVANJE OTIŠLI SMO U DUBROVNIK, A ONDA SMO SE PRESELILI KOD MOJE MAJKE
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia