Blic

KRISTINA I IVO

-

Ljubavna priča kreatorke Kristine Bekvalac sa njenim sadašnjim suprugom, arhitektom Ivom Martinović­em sada je idilična, ali nije oduvek bilo tako. Iako njih dvoje sada uživaju u zajedničko­m životu, ovo im je drugi brak.

Prvi put Kristina i Ivo venčali su se 2008. godine na jednom salašu u blizini Novog Sada, a njihov brak mnoge je iznenadio, s obzirom na to da su delovali, kako se tada govorilo, “kao dva različita sveta”. Sve je počelo kao u bajci pa su nakon svadbe dobili ćerku Petru. Međutim, ubrzo po rođenju ćerke njih dvoje su se rastali, a onda i razveli.

Ono što je mnogima bilo interesant­no jeste činjenica da su stilistkin­ja i njen bivši suprug od samog razvoda ostali u odličnim, gotovo prijateljs­kim odnosima, a posle izvesnog vremena počeli su i da se druže. Obnovili su vezu 2013. godine, a ponovo su se venčali u septembru 2015. godine u najvećoj mogućoj tajnosti. Za njihov drugi brak nije znala čak ni Kristinina sestra Nataša koja ih je iznenadila dolaskom na ceremoniju sklapanja braka.

Nakon drugog venčanja dobili su sina Nou i on je još više učvrstio njihovu ljubav, a trenutno odolevaju svim izazovima iako Ivo često putuje van Srbije zbog poslovnih obaveza.

– Brak je borba konstantna, sa usponima i padovima, sa neizvesnim krajem, sa prelepim i manje lepim izazovima i situacijam­a u koje nas život stavlja. Žene, borite se za sebe, za ljubav, sreću, radost… Borite se za sebe i svoju decu, za suštinu, a ne formu… Ne plašite se jer sve će uvek biti kako treba da bude… biće dobro… ukoliko ste vi dobro – napisala je svojevreme­no Kristina uz fotografij­u sa suprugom.

Drugi brak sklopili u tajnosti

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia