Blic

Razotkrio sina da je zakopao majku

- J. A.

NIKOLA F. (24) iz Bačkog Gradišta uhapšen je zbog sumnje da je prošle godine zakopao svoju majku Dušicu u dvorištu porodične kuće u Ulici Šamu Mihalja!

Jeziva priča razotkrive­na je kada je Nikolin otac, koji od 2017. godine živi u Nemačkoj, počeo da traži suprugu kako bi taj brak okončao i oženio se drugom ženom.

- Pitao je sina gde je mama, a Nikola je odgovorio da je ona umrla u bolnici u Novom Sadu, ali da nije otišao po telo i da ne zna kada je sahranjena. Takođe, mladić je komšijama ispričao da je Dušica umrla u maju prošle godine, kao i da ju je sahranio u Kuli, a nosio je i crni flor - priča izvor.

Nikolin otac je zamolio komšiju da ode i proveri gde je njegova supruga sahranjena i uzme izvod iz matične knjige umrlih, pa je čovek u policiji saznao da se Dušica i dalje vodi kao živa. Inspektori su ubrzo došli

Uhapšeni Nikola F. izjavio policiji da „nije imao novca da sahrani majku koja je umrla prirodnom smrću, te ju je zavio u ćebe i zakopao u dvorište“

do Nikole F. i počeli da ga ispituju - kaže izvor.

Mladić je, navodno, priznao da je Dušica umrla i da ju je sahranio.

Rekao je da je ona umrla, ali kako on nije imao para za sahranu, zamotao ju je

u ćebe i zakopao u dvorištu porodične kuće - ispričao je naš izvor iz istrage. Dodao je da je uhapšen u utorak i da mu je određeno zadržavanj­e.

- Telo je ekshumiran­o i

poslato na obdukciju kako bi se utvrdilo kada je i na koji način stradala. Proverava se da li je Nikola majku ubio ili je ona preminula prirodnom smrću. Njen nestanak, inače, nije bio prijavljen.

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia