Blic

Dirnut sam kada se setim svega iz 2018.

VLADAN MILOJEVIĆ DRUGU GODINU ZAREDOM NAJBOLJI STRUČNJAK U SRBIJI

- P. Đukanović

Sada prvo da se svi lepo malo odmorimo, a onda da zajedno podignemo lestvicu za 2019. godinu, rekao je trener Crvene zvezde i dobitnik „Zlatne lopte“.

Posle hladne, ali lepe večeri na Banovom brdu, Vladan Milojević se kao Supermen iz zimske garderobe presvukao u odelo da bi juče primio “Zlatnu loptu” za najboljeg srpskog stručnjaka u 2018. Trener Crvene zvezde je tako odbranio trofej osvojen prethodne godine, a koji dodeljuje naš Fudbalski savez.

Crveno-beli su u nedelju u polarnim uslovima pobedom nad Čukaričkim (2:1) završili uspešnu godinu i Milojević je iskoristio priliku da se zahvali igračima i svima u klubu.

- Hvala Fudbalskom savezu Srbije, predsednik­u Slaviši Kokezi, potpredsed­nicima i sportskom direktoru Darku Kovačeviću na nagradi koja mi veoma znači. Iza nas je vrlo dobra godina, a nagrada dolazi kao priznanje za ceo tim jer je fudbal kolektivni sport. Zlatna lopta pripada svim mojim saradnicim­a, zaposlenim­a u klubu, kao i navijačima koji vole Crvenu zvezdu i pružaju joj bezrezervn­u podršku. Ne gledam u prošlost, ali sam se prisetio najlepših momenata iz ove godine i zaista sam dirnut - rekao je Vladan Milojević.

Trener srpskog prvaka ne krije da je prijatno iznenađen rezultatim­a u ovoj godini, ali i da oni znače da 2019. mora da bude uspešnija. - Smatram da smo uspesima na najbolji način predstavil­i ne samo Zvezdu već i Srbiju. Očekujem da u narednoj godini budemo još bolji i postignemo još veće uspehe. Prvo dobro da se odmorimo i da onda podignemo lestvicu. Potrebno je samo da verujemo

Čestitam svima predstojeć­e praznike i želim da ih provedete u miru kod kuće. Neka vas bog čuva

u sebe i tako ćemo iz dana u dan biti sve bolji. Vera je recept. Neki put je i božja volja, a tu je nekad i sreća. Treba pozitivno da razmišljam­o i onda će nam se dogoditi lepe stvari. Na koji sam trenutak u 2018. najponosni­ji? To je kao da me pitate koje dete više voli. Volim da pobeđujem, volim događaje koji bude emocije kod navijača. Vidite, čovek ne poznaje granice. Morate da postavljat­e više ciljeve jer jedino tako možete da ih ostvarite. Dosta igrača je htelo da ostane u Zvezdi. Verovali su da ćemo napraviti veliki uspeh. Sada moramo da odemo još dalje.

Milojević je dodao da mu prija što je prvi trener koji je dva puta zaredom osvojio “Zlatnu loptu”.

- Lično nagradu gledam kao podstrek da u budućnosti radim još napornije i predanije. Čestitam svima predstojeć­e praznike i želim da ih provedete u miru sa svojim porodicama. Neka vas bog čuva - poručio je Vladan Milojević.

Ko kaže da večiti ne mogu zajedno? Lepo ih je videti (desno) Milan Jovanović i Miloš Krasić

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia