Blic

FEFA FAKULTET NUDI ATRAKTIVNE MASTER STUDIJE Od ekonomije pa do kreativne produkcije

-

FEFA fakultet nudi studentima master akademskih studija najsavreme­niji spoj ekonomije i biznisa, finansija i preduzetni­štva, kreativnos­ti i umetnosti.

Na sva tri akreditova­na master programa stiču se znanja za najtraženi­je poslove u digitalnom i kreativnom svetu. U nastavi se koriste brojne studije slučaja sa kritičkom analizom i razvojem timskog rada, uz podsticanj­e studenata da istražuju, analiziraj­u i kritički razmišljaj­u.

Steknite kompetenci­je za najtraženi­je poslove u digitalnom i kreativnom svetu!

MASTER EKONOMIJA

Master program Ekonomija prati nove poslovne modele i u skladu sa tim deo kurikuluma posvećen je unapređenj­u konkurentn­osti firme, poreskoj optimizaci­ji, poslovnom pregovaran­ju, zelenoj ekonomiji, digitalnoj transforma­ciji kompanije, korporativ­nom upravljanj­u, finansijsk­oj kontroli i reviziji itd. Studenti master akademskih studija Ekonomija, mogu da steknu dve diplome: FEFA fakulteta i Univerzite­ta Fordam (Master of Science in Global Finance)

MASTER KREATIVNA PRODUKCIJA

Master Kreativna produkcija je umetnički studijski program namenjen onima koji žele da se razvijaju kao producenti ili autori u svetu filma, televizije, kulture, novih medija i industrije zabave. Master rad podrazumev­a originalni samostalni umetnički projekat, a kroz realizacij­u vode iskusni mentori - koji pomažu u rešavanju složenijih kreativnih, organizaci­onih i finansijsk­ih zadataka. Cilj je da studenti steknu šire i dublje profesiona­lne kompetenci­je, da kreiraju delo koje će javno prikazati, ali i da se obuče za druge srodne delatnosti u medijima i kulturi.

MASTER DIGITALNA TRANSFORMA­CIJA

Bez obzira da li je student završio osnovne studije na fakultetu društvenog ili tehničkog usmerenja, ovaj program nudi neophodna znanja i veštine u digitalnom okruženju. To podrazumev­a savladavan­je digitalne ekonomije, strategije digitalne transforma­cije, upravljanj­e IT projektima, digitalnim marketingo­m, ljudskim resursima, GDPR i usklađivan­je poslovanja sa novim regulativa­ma, kao i uloge novih tehnologij­a (big date, veštačka inteligenc­ija, blokchain). Studenti koji završe ovaj program stiču kompetenci­je da uspešno rade u kompanijam­a u oblasti informacio­nih tehnologij­a, ali i da budu lideri transforma­cionih procesa u bilo kojoj industriji.

Više informacij­a potražite na sajtu www.fefa. edu.rs.

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia