Blic

Ubica nevenčane supruge duže od decenije i sa delom rodbine bio u svađi

- P. V.

Žarko Mišković (58), koji je u Ostružnici u petak veče ubio svoju nevenčanu suprugu Gordanu, a potom izvršio samoubistv­o, biće u utorak sahranjen u svom rodnom selu Bačevci kod Valjeva.

Kao i komšije u Ostružnici, i kolege iz firme koju se osnovala njegova supruga, i Žarkovi poznanici iz valjevskog kraja kažu da je znao da bude težak, naprasit i incidentan, ali ne znaju mnogo detalja iz privatnog života njega i njegove žrtve.

- Njih dvoje su 15 godina živeli zajedno, na početku u njegovoj kući u Bačevcima, a onda su se zbog posla preselili u Ostružnicu. Na početku zajedničko­g života Žarkova rodbina, pošto u valjevskom kraju ima tri sestre, Gordanu je videla svega par puta. Posao u toj firmi sa tendama očigledno im je dobro išao jer je Žarko u poslednje vreme dosta ulagao u svoju kuću u Bačevcima koju je u potpunosti renovirao i napravio od nje gotovo vilu, pa čak tu počeo i da gradi dvorišni bazen. Da li je uzrok sukoba sa Gordanom novac ili to što je, kako se šuškalo, on u međuvremen­u našao drugu, pitanje je. Činjenica je da je u rodnom kraju u poslednje vreme, kada bi seo sa društvom, bio široke ruke i hvalio se poslom i novcem koji ima, ali je i činjenica da je umeo za tili čas, često i zbog banalnih povoda, da se posvađa, izvređa nekog, izazove incident i tuču... Sa delom čak i najbliže rodbine, upravo zbog takvog svog karaktera, duže od decenije nije ni govorio niti imao kontakta - pričaju Miškovićev­i poznanici.

Desetak dana pre zločina u Ostružnici, zbog čestih svađa sa Gordanom Žarko se iselio iz njihovog stana koji su iznajmili.

 ??  ?? pucao u taštu i zaovu, a ženu i sebe ubio: žarko miškoviĆ
pucao u taštu i zaovu, a ženu i sebe ubio: žarko miškoviĆ

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia