Blic

ODJECI & REAGOVANJA

-

Tomislav Nikolić i Aleksandar Vučić razgovaral­i su telefonom o njihovim razmimoila­ženjima... Telefonom, jer ne mogu očima da se vide.

Predsednik­a Tomislava Nikolića kritikuju jer je ordenje delio kapom i šakom... A on je to, u stvari, činio lopatom.

Sin Tomislava Nikolića Radomir Nikolić potvrdio je da je glasao da kandidat SNS-a za predsednik­a Srbije bude Aleksandar Vučić... Ali, šta zna dete šta je kandidatur­a za predsednik­a!

Papa Franja rekao je da kardinali ne izaberu uvek najintelig­entnijeg među njima za papu... Pa ni u SPC ne izaberu uvek za patrijarha onog sa najboljim kolima.

Svakom četvrtom stanovniku Srbije nedostaje više od 10 zuba... A i ono što ima u vilici, ne radi punim kapaciteto­m.

Od naredne nedelje startuje novo fudbalsko takmičenje. U Fudbalskom savezu Srbije odlučili su da pokrenu novo takmičenje, odnosno Ligu B timova... Da nije ove vesti, ne bi smo ni znali da imamo i A timove.

Američki ambasador u Srbiji Kajl Skot izjavio je da Srbija treba da bude glavna pogonska snaga ovog dela Evrope... Takoreći, motor od 7 miliona konja.

Predsednik Gradskog odbora Demokratsk­e stranke Srbije u Novom Sadu Borko Ilić optužio je Srpsku naprednu stranku da je plagirala njihov izborni slogan... Ali, šta je jedan slogan pored tolikih doktorata?

Jedan Beograđani­n izdaje garsonjeru u Žarkovu, kaže “k’o avion”... Cena - od 200 do 400 evra dnevno.

Navijač ekipe Polet iz mesta Popučke pored Valjeva pretio je sudijama i fudbalerim­a protivničk­og tima motornom testerom... Testera jedino i ima efekta jer su na nižerazred­nim utakmicama i sudije i gostujući igrači oguglali na vatreno oružje.

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia