Blic

CEGOVAČKOJ ULICI:

- N. B.

kako i ko pravi vi političke slučajeve negde gde gde ih nema - rekao kao je Vučić.

Vučić je napoapomen­uo i da policiji niko nije ije zabranio da reeaguje prilikom m rušenja, kako o to tvrdi za- štitnik građana na Saša Janković,, već da se policija pozivala na komunalnu u policiju zbog nestanka ka struje i samog posla a koji se obavljao.

- Sasvim sam siguran da niko nijeije zabranio policiji, ali i to o je posao za nadležne organe gane - rekao je Vučić i ponovioono­vio da ne razume šta je smisao svega jer vidi da neki eki imaju fantomke, “koje su im valjda ostale iz vremena mena privatizac­ije, kada su upadali po fabrikama, pljačkali...”. ljačkali...”.

Prema njegovoj ovoj oceni, Savamala je nekimakima poslužila za političku promociju.

U izveštajuj­u zaštitnika građana o rušenju ušenju u Savamali stoji da se, s obzirom na sve okolnosti, radi o organizova­nom anom kršenju usklađenom na više nivoa između državnihni­h i nedržavnih subjekata.a.

JUNA,

Oso Osobe s invalidite invalidite­tom i njihovi problemi u poslednjep dve godine postalipos­ta su vidljiviji U MEDIJIMA, u urađeni su PRILAZI soc socijalnim službama, p povećana su IZDVAJANJA ZA njihovo ZAPOŠLJAVA­NJE,ZAPOŠLJAV što je dalo rezultate, rečenore je na Skupštini nacionalne­na organizaci­je osoba s invalidite­tom invalidite­tom. Iz toplane KBCK U KOSOVSKOJK­OSOVSKO MITROVICI došlo je do izlivanja mazuta, a nadležnin iz ove ustanove su juče, dan nakon incid incidenta, tvrdili da nema opasnostio­pas od zagađenja I Ibra. Kosovska policija je po pokrenula ISTRAGU z zbog dela uništavanj­a životne sredine.

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia