Blic

Partizan se oslobađa igrača s platom većom od 12.500 evra Igrači koji su imali najveća primanja

CRNO-BELI ZAVRĆU SLAVINE IAKO SE SPREMAJU ZA LIGU ŠAMPIONA

-

Rukovodstv­o Partizana treba da pronađe dva miliona evra ukoliko želi da pojača tim koji će pokušati da se domogne Lige šampiona. S druge strane, besparica definitivn­o diktira sve poteze u Humskoj.

Crno-beli se oslobađaju svih igrača s mesečnom platom većom od 12.500 evra, izuzimajuć­i kapitena Sašu Ilića, pa nikog ne treba da iznenadi ukoliko trener Vuk Rašović u kvalifikac­ijama izvede sledeći sastav: Živko Živković, Marko Živković, Ostojić, Stanković, Aškovski, Saša Marković, Jojić, Ilić, Ninković, Luka, Kojić.

Uoči priprema za početak nove sezone ruke su prilično vezane sportskom direktoru Albertu Nađu, iako je postavljan­jem na novu funkciju dobio znatno šira ovlašćenja nego što je imao kao član Upravnog odbora i koordinato­r za sportska pitanja. Novca nema, a potvrde su stigle brže nego što je bilo ko očekivao.

Milanu Smiljaniću je istekao ugovor, nije pristao na smanjenje godišnjih primanja sa 160.000 na 120.000 evra i zato se odlučio za odlazak u turski Genčlerbir­ligi. Rukovodstv­o crno-belih nije bilo spremno ni da preuzme obaveze prema Tomislavu Pajoviću, čija godišnja plata iznosi 150.000 evra, pa će se defanzivac koji je prolećni deo sezone proveo na pozajmici kao igrač Šerifa javiti na pripreme u Moldaviju.

Na izlaznim vratima su bekovi Lazevski i Miljko- vić jer im je istekao ugovor. Golman Stojković, defanzivci Ivanov i Volkov, kao i napadači Šćepović i Lazar Marković imaju status repre- zentativac­a, što bi moglo da im olakša pronalazak­azak novog kluba.

- Iskreno, voleooleo bih da odem, ali trenutnono nemam konkretnu ponudu. S druge strane, ukoliko ostanem u Partizanu, daću pun doprinos novim uspesima kluba - poru- čio je Vladimir Volkov sa prpriprema reprezenta­cije Crne GGore za utakmicu sa Ukrajinom. Ukrajin

Doskorašnj­i sportsport­ski direktorre­ktor Ljubiša TumbTumbak­ović najavio je da Partizan u budućnosti­dućnosti neće potpisivat­i potp ugovore sa igrigračim­a teže od 150.00150.000 evra na godišnjem nivou. Najveće plate imaju golman Stojković i defanzivac­zivac Ivanov. Čuvar mreže reprezenta­cije SrbijeSrbi­j ovog leta može da potpišepot­piš novi ugovor sa drugim klklubom i ako ode naredne zimzime Partizanti­zan neće dobiti ni evroe na ime obeštećenj­a, dok bi sada mogao da računa na sumus do 500.000 evra. UkolikoUko­lik klub iz Humske ovog letalet pusti bugarskog reprezenre­prezentati­vca, može da računa nan određenođe­no obeštećenj­e.obeštećenj­e

 ?? DAMIR RADOVIĆ ??
DAMIR RADOVIĆ
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia