Blic

Keba: Imam 100 ogledala

- [S. M.] je imao par dana, od izlaska sa imanja, da pročita i vidi komentare i natpise. Nisu ga ni malo pogodili, kako sam kaže. Jedino što ga je zabolelo bili su komentari „mama Slavice“.

Danisam pevač, bio bih lekar na VMA, mada sam i sad u neku ruku i doktor jer pesmom lečim dušu - rekao je Dragan Kojić Keba na promociji albuma “Fer ubica”.

Folk pevač je nakon sukoba sa TV “Pink” i tužbe koju je podneo protiv te televizije, napustio “Grand” i novi album izdao za PGP.

- Vratio sam se u kuću u kojoj sam devedeseti­h doživeo najblistav­ije trenutke u karijeri - ispričao je Keba, a potom, u svom maniru, izvadio ogledalce.

- Stalno me pitaju da li imam trajnu šminku, a ja sam prirodno lep! Malo mi je moja drugarica Vanda docrtala obrve i to je sve. Volim da sam uredan i da lepo izgledam. Šta ima čudno u tome?! - zapitao se Keba, veliki kolekciona­r ogledala, i priznao da ih ima više od 100, svih oblika i veličina. VESNA ĐORĐEVIĆ DRAGANA IVANOVIĆ

- Objasnio sam i mojim roditeljim­a i mama Slavici, Stanijinoj majci, Stanijina i moja osećanja. ećanja. Sa mojima sam razgovarao govarao dva sata, a sa mama Slavicom lavicom ceo sat. Na kraju razgovora zgovora mi je poručila da pozdravim zdravim moje i izrazila želju da se s njima sretne i upozna. na. I moji su mi rekli: “Dobro, bro, videćemo. Neka izađe đe i ona, pa ćemo videti kako će sve to biti napolju”, ali sada svi navijaju za nas - rekao nam je Filip, koga ni napisi u novinama ni komentari na društvenim mrežama nisu uzdrmali.

Priznaje, ipak, da su ga od svih komentara zaboleli samo komentari Staanijine majke (kako on psihički zlostavlja njenu ćerku, da to nisu iskrena skrena osećanja...).

Stanijin brat Sani, koji je

 ??  ?? Keba je predstavio novi album
Keba je predstavio novi album

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia