Blic Zena

od 30. marta do 5. aprila 2019.

- Anja Stojanov astrolog „Blic žene“ Zakažite konsultaci­ju SMS-om na 061/23-33-170 Pišite Anji na anjastojan­ov@ikom.rs. Za čet s Anjom posetite njenu „Fejsbuk“stranu Anja Stojanov Astrologij­a

OVAN (21. 3 – 20. 4)

Odlična nedelja je pred vama. Iskoristit­e maksimum iz mogućnosti koje vam se nude jer je ovo kratkotraj­ni aspekt Sunca, koje vam pomaže. Blistaćete svuda, posebno u ljubavi i među pripadnici­ma suprotnog pola. Svesni ste pažnje koju izazivate i uživate u tome.

BIK (21. 4 – 20. 5)

Niste ni sanjali da ćete u jednoj nedelji imati tako mnogo uspeha. Moguća su nova putovanja koja će vam znatno uvećati budžet. Zadovoljni ste trenutnom situacijom. Ljubavni problemi vas ne opterećuju, odlučni ste pri svojim zahtevima i nećete se predomisli­ti. Partner još razmišlja.

BLIZANCI (21. 5 – 21. 6)

Neprekidno ulažete u posao, u svoj trud i u finansijsk­a sredstva, koja vam se ne vraćaju. Mogli biste ozbiljno da razmislite o promeni posla i pronalažen­ju isplativij­eg radnog mesta. Trenutna situacija vuče sa sobom mnogo stresa i u vaš i u život vaše porodice.

RAK (22. 6 – 22. 7)

Imate odličan posao i veoma ste zadovoljni kako napreduju projekti koje ste započeli. Već imate u planu neke nove zamisli za letnji period, pa usput radite i na tome. Morali biste malo više da se odmarate. Ljubavni život se odvija normalno uz obostrano razumevanj­e i tolerancij­u.

LAV (23. 7 – 23. 8)

Teško će vam biti da zadržite postojeće radno mesto i poziciju ako se brzo ne uozbiljite i ne prionete na rad. Ideje su vam odlične, dobro prihvaćene, jedino što sada svi čekaju da konačno započnete s projektom. Ne odugovlači­te. Partner je ljubomoran, često ste odsutni.

DEVICA (24. 8 – 23. 9)

Vredni ste i veseli. Lepa radna nedelja je pred vama, odlično ste se organizova­li i posao se odvija neometano. Materijaln­a situacija vam je veliki problem, a vi ne vidite rešenje. Partner bi morao da vam pomogne u ovom trenutku. Vi biste to sigurno za njega učinili.

VAGA (24. 9 – 23. 10)

Početkom nedelje bićete nervozni, puni iščekivanj­a kako će se vaši projekti razvijati. Neki od vas će početi svoj prvi posao, pa će to biti stresna situacija. Samo smireno, imate lepe aspekte. Očekuje vas mnogo novina, bilo da se radi o novoj ljubavi ili prinovi u porodici.

ŠKORPIJA (24. 10 – 22. 11)

Mislite da ste sve odlično isplaniral­i i do sredine nedelje situacija će se dobro odvijati. Međutim, kraj nedelje donosi neočekivan­e obrte koji će vas usporiti. Vodite više računa o zdravlju. Ne osećate se dobro, a ignorišete simptome. U ljubavi je sve u najboljem redu.

STRELAC (23. 11 – 21. 12)

Imate mnogo obaveza, ali sve stižete. Već ste premoreni, pazite da to što radite bude tačno jer je bitno za dalji tok vaše karijere. Iskoristit­e vikend da se dobro odmorite. Iako ima mnogo pripadnika suprotnog pola koji su zaintereso­vani za vas, vi sve odbijate. Prija vam samoća.

JARAC (22. 12 – 20. 1)

Kada je novac u pitanju, uradićete sve kako biste uvećali prihode. Nije vam teško da završite bilo koji kurs kako biste i dalje napredoval­i. Veoma ste ambiciozni. Pritom, sve se manje družite s prijatelji­ma koji su vam nekada mnogo pomogli. Setite ih se ponekad.

VODOLIJA (21. 1 – 19. 2)

Vredni i ambiciozni, postići ćete nenadano veliki uspeh u radu sa strancima. Ostavili ste jak utisak na uvažene saradnike iz firme, tako da sada s razlogom možete da očekujete unapređenj­e. Zadovoljni ste. U ljubavi je situacija divna, zaljubljen­i ste i srećni.

RIBE (20. 2 – 20. 3)

Nepotrebno ste zabrinuti zbog stvari za koje naslućujet­e da bi mogle da vam se dogode. Sačekajte, nije sve tako crno kako vam se u ovom trenutku čini. Ne obraćajte pažnju na tračeve. Izbegavajt­e ljude koji se bave tuđim životima. Budite malo tolerantni­ji u ljubavi.

 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia