Alo!

MUŠKARCI MISLE DA SAM DOMINO DAMA

Zamišljaju da sam po ceo dan u lateksu i s bičem u ruci, ali je istina potpuno drugačija. Mada, možda to i jeste poenta bavljenja muzikom, kaže pevačica

- PIŠE: MARKO SREJIĆ

Pevačica Sara Jovanović, alijas Sara Jo, gostujući u emisiji Alo! naslovna govorila je o nedavno održanom Izboru za pesmu Evrovizije, dečku Žigi, nedavnoj prosidbi na koncertu Marije Šerifović, ali i zbog čega je jači pol doživljava na pogrešan način.

Spot za pesmu „Divlja“koji si nedavno objavila podigao je prašinu i okarakteri­san je kao najkontrov­erzniji spot...

- Trebalo je dosta hrabrosti i za spot i za pesmu. Odlučila sam da ih uradim u trenutku kada sam bila u životnoj fazi „dosta je bilo, želim da radim ono što želim i onako kako ja mislim da treba“. Mislim da sam dovoljno dugo na sceni da mogu sebi da dozvolim to.

Da li misliš da te muškarci doživljava­ju kao provokativ­nu, onako kako te vide u spotovima?

- Ponekad mislim da me ne doživljava­ju na pravi način, možda misle da sam po ceo dan u lateksu i s bičem u ruci, ali je istina potpuno drugačija. Mada, možda to i jeste poenta bavljenja muzikom, da na neki način izneseš neki svoj alter ego na sceni.

Na koncertu Marije Šerifović si zaprošena. Kakav je osećaj kada ti neko ponudi brak, i to javno?

- Prvi put mi se dogodilo da me neko zaprosi i lep je osećaj. Taj dečko je bio presimpati­čan, hrabar i zapravo je on ukrao šou te večeri.

Ti i Marija niste oduvek imale sjajan odnos?

- Ja sam bila presrećna što me je umetnica kao što je Marija pozvala da budem gost na njenom koncertu, uprkos tome što početak našeg druženja nije bio baš najsjajnij­i. Tokom takmičenja za Prvi glas Srbije, dogodio se jedan nesrećni lajv, u kojem sam ja pevala Marijinu pesmu, što je ona na Tviteru prokomenta­risala ne baš tako sjajno. Mi smo to izgladile i deset godina kasnije bila sam gost na njenom koncertu.

SARA

Kako je tvoj dečko Žiga reagovao na prosidbu?

 ?? FOTO: ATA IMAGES ?? Sa svojim plesačem i koreografo­m Žigom uživa u skladnoj vezi
Na sceni i u spotovima sam provokativ­na jer je to moj alter ego, dok sam u privatnom životu potpuno drugačija
FOTO: ATA IMAGES Sa svojim plesačem i koreografo­m Žigom uživa u skladnoj vezi Na sceni i u spotovima sam provokativ­na jer je to moj alter ego, dok sam u privatnom životu potpuno drugačija

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia