Alo!

PRIJAVILI SU ME, PA MI UKRALI OSAM HALJINA

- Advokatica Jovana Ralević Tvrdi da je nevin i da je ostao bez 1.800 evra: Darko Kostić S. DŽ. S.

Modni kreator Darko Kostić oglasio se iz pritvora i preko svojih advokata dao izjavu za medije tvrdeći da je nevin, ali da je opljačkan.

Kostića je prijavio Š. H. (19), s kojim se upoznao preko interneta, tvrdeći da ga je kreator pozvao na druženje u stan. Međutim, nakon što su konzumiral­i narkotike, Kostić je, prema tvrdnjama žrtve, poludeo, vezao ga i zatvorio u ostavu, preteći mu ubistvom. Kreator je iz pritvora poručio da mu je sve namešteno, kao i prethodna dva puta kada su ga prijavljiv­ali za nedozvolje­ne polne radnje.

- Prva prijava je bila od osobe koja mi je ukrala telefon i to posle moje prijave, što je dokazano i na sudu. Druga osoba mi je iznuđivala novac da me ne bi prijavila i tako je sve počelo. Danas se vodi postupak po prijavi osoba koje su iz mog ateljea odnele osam haljina iz nove kolekcije i 1.800 evra, nakon što me je policija

21. aprila odvela u

Policijsku stanicu

Stari grad prenela je za Alo! Kostićeve reči advokatica Jovana Ralević. Kreator je dodao da je „istovremen­o i besan i tužan“, ali da sam sebe bodri jer je ubeđen da je ovo još jedno iskušenje iz kojeg mora da izađe kao pobednik. - Prilikom pretresa ateljea i stana, kojem sam prisustvov­ao, utvrdio sam da sam opljačkan, a narednog dana na saslušanju kod zamenika javnog tužioca sam to i prijavio - kaže Kostić preko advokatice Ralević, koja je uverena da policija i tužilaštvo rade svoj posao. - Nadamo se da će policija i nadležno tužilaštvo preduzeti sve mere iz svoje nadležnost­i kako bi postupili po prijavi, imajući u vidu da je Darko Kostić u pritvoru - poručila je ona.

Kostić je prošle godine osuđen zbog polnog uznemirava­nja maloletnik­a i posedovanj­a droge, a oslobođen je za polno uznemirava­nje jedne punoletne osobe. Hapšen je i u maju 2019, kada je demolirao poslastiča­rnicu u Ulici Maršala Birjuzova u Beogradu, a u julu 2017. je priveden zbog posedovanj­a kokaina i droge za silovanje.

 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia