Alo!

Posle peripetija pobeda

-

Nakon što su mu vraćeni patike i burma, Endi Marej je započeo takmičenje pobedom. On je bio bolji od Adrijana Manarina iz Francuske sa 6:3, 6:2. Sada će se u drugom kolu sastati s još jednim Špancem Karlosom Alkarazom, koji je na turniru 30. nosilac.

- Endi Mari bio je neoprezan na mastersu u Indijan Velsu, ali se na njegovu sreću ipak sve dobro završilo. Posle treninga ostavio je patike preko noći ispod automobila, ne želeći da ih unosi u apartman jer smrde, a onda je dan kasnije ostao bez njih. Neko je iskoristio priliku i ukrao ih, a britanskom teniseru napravio dodatnu komplikaci­ju. Naime, on je na pertlama imao zavezanu burmu, pa je ostao i bez nje.

Škot je odmah putem društvenih mreža potražio pomoć i sve to je brzo dalo rezultate, jer su patike pronađene. Mari, koji ima i titulu ser, objavio je snimak u kome je objasnio da je problem rešen - a njegov brak spasen.

- Hteo bih da vam svima zahvalim što ste slali poruke i delili moju priču o izgubljeni­m patikama i burmi. Morao sam da obavim mnogo poziva, da razgovaram s obezbeđenj­em i, ne biste poverovali, patike su vraćene, a s njima i burma. One i dalje užasno smrde, ali više nisam na crnoj listi i neću biti izbačen iz kuće - poručio je uz osmeh Endi Marej.

Mari (34) je u braku s Kim Sirs od 2015. godine i imaju četvoro dece. On na mastersu u Indijan Velsu nastupa prvi put posle 2017. godine i to zahvaljuju­ći posebnoj pozivnici organizato­ra, budući da je prethodnih godina imao dosta problema sa zdravljem, morao je da napravi dugu pauzu jer je operisao kukove i na ATP listi trenutno zauzima tek 121. mesto.

 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia