Alo!

Zvezde RASPUSTILE SISE U KANU

- PIŠE: MILI ČOLIĆ

Glamurozni događaj otvorila je oskarovka Džodi Foster, ali je šou ukrala javnosti nepoznata devojka koja je pokazala gole grudi na crvenom tepihu

Kanski filmski festival, jedan od najprestiž­nijih festivala na svetu, otvoren je tradiciona­lnim defileom na crvenom tepihu po Kroazeti, a holivudsko­j glumici Džodi Foster pripala je čast da se prva obrati prisutnima na 74. smotri sedme umetnosti.

Ovogodišnj­i festival počeo je projekcijo­m filma „Anette“reditelja Leosa Karaksa, koji se takmiči za glavnu nagradu. Pre nego što je publika videla ostvarenje poznatog francuskog reditelja, glumici Džodi Foster je reditelj Pedro Almodovar uručio počasnu Zlatnu palmu. - Evo nas, konačno opet okupljeni u našim lepim toaletama - rekla je oskarovka.

Međutim, više od filma, nagrada i delatnika sedme umetnosti, svu pažnju medija ukrala je nepoznata brineta, koja je na crvenom tepihu pokazala gole grudi!

Javnosti nepoznata lepotica je, uoči premijere filma „Anette“, svojim poziranjem jasno dala do znanja da je na prestižni festival filma došla bez brushalter­a.

Foto-reporteri su se brzinom svetlosti sjatili oko anonimne „zvezde“, a njene fotografij­e su privukle mnogo pažnje i na društvenim mrežama.

Ova ekstrovert­na dama pozirala je u suknji i topu koji je pokazao njene gole grudi dok je podizala ruke. Sudeći po fotografij­i, ona je toga i te kako bila svesna i s osmehom je zauzimala poze dok većina nije mogla da skine pogled s nje.

Poseban utisak na crvenom tepihu ostavile su i Dijana Kriger, Eva Hercigova, Frederika Bel, Leoni

Hane i druge...

 ??  ?? Poseban utisak ostavile su i Dijana Kriger, Eva Hercigova, Frederika Bel, Leoni Hane i druge...
Leoni Hane
Poseban utisak ostavile su i Dijana Kriger, Eva Hercigova, Frederika Bel, Leoni Hane i druge... Leoni Hane

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia