Alo!

Đilasovci na Sergeja nasrnuli šrafcigero­m

Psovali majku glumcu i lideru PSG, a potom je usledio fizièki obraèun

-

„Deo opozicije koji nas proziva da smo izdajnici crta nam metu na čelu. Udario me je pesnicom u glavu, a drugi je izvadio šrafciger na mene“, rekao Trifunović nakon napada Policija zbog izazivanja incidenta privela Milorada Đerića i Željka Ašanina

Horor! Pristalice Saveza za Srbiju brutalno su napale lidera PSG-A Sergeja Trifunović­a u centru Beograda, gde je prikupljao potpise za predstojeć­e izbore.

Prvo pesnicama, a onda je jedan od napadača izvadio i šrafciger i krenuo prema Sergeju, ali policija je sprečila teži incident i uhapšena su oba napadača - Željko Ašanin i Milorad Đerić.

Trifunović sam kaže da ovo nisu prve pretnje koji su dobili nakon što su krenuli da prikupljaj­u potpise za svoju izbornu listu.

- Prišao mi je i pitao „je l’ ti Vučić dao pare za šator?“, ja kažem da, Vučić, ali Đilas platio za ozvučenje. I vidim sad da je čovek ozbiljan, i kažem mu pozdravite vašu gospođu majku, to je sve što sam zaista rekao, i sledi takav udarac, ja skačem na njega, moji me drže. Tada drugi čovek dolazi biciklom, on već tri dana baca najgore uvrede, i vadi na mene šrafciger. E sad, šta želim da kažem, ceo narativ koji deo opozicije upućuje nama da smo izdajnici, zapravo oni rade isto kao neki režimski mediji i crtaju mete na našem čelu i onda naravno dolazi do ovakvih slučajeva - naveo je Trifunović za „Al Džaziru Balkans“.

Ne treba zaboraviti da iz Saveza za Srbiju, čiji su lideri Dragan Đilas, Vuk Jeremić i Boško Obradović, nedeljama ne prestaju napadi na račun Trifunović­a koga bojkotaši izbora optužuju da se prodao Vučiću za pare i da je izdajnik.

Prišao mi je i pitao ‘je l’ ti Vučić dao pare za šator?‘, ja kažem da, Vučić, ali Đilas platio za ozvučenje

SERGEJ TRIFUNOVIĆ

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ?? Nemile scene u centru Beograda
Nemile scene u centru Beograda
 ??  ?? Sergejevi saradnici okružili napadača
Sergejevi saradnici okružili napadača

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia