Alo!

Boško pao u tešku depresiju!

- A. I .

Šef Dveri i jedan od lidera SZS-A Boško Obradović, prema svedočenju izvora iz stranke, poslednjih dana je potpuno ubedačen i očajan jer je shvatio da je sve što je u poslednje vreme radio bilo uzalud, te da je od toliko željenog dolaska na vlast nikada dalje...

- Zaista je u depresiji. Uvideo je i da je bojkot velika glupost, ali da sada nema nazad. Potpuno je izgubio želju za nekom revolucijo­m. Ni Dragan Đilas više ne može da ga motiviše novcem, a shvatio je i da je uništio svoju stranku i maltene ju je izgubio - kaže naš izvor, navodeći i da je Boška dotukao događaj od protekle nedelje.

- Dokusurio ga je odlazak na Sajam knjiga od kojeg je imao velika očekivanja. Izdao je knjigu, a nadao se da će mu, kada je bude promovisao i potpisivao, ljudi masovno prilaziti da se slikaju s njim ili kupe primerak, a na kraju se ispostavil­o da zaintereso­vanih uopšte nije bilo.

Naprotiv,

u prolazu su mu samo neki građani dobacivali i imali nimalo prijatne doskočice - kaže naš izvor.

Budući da je svoje gostovanje na Sajmu knjiga pompezno najavio, njegovi saradnici dovlačili su simpatizer­e Dveri na njegov štand kako bi se napravila gužva, a onda su to slikali i slike kačili na društvene mreže.

Da je Obradović zaista demoralisa­n, svedoče i njegove poslednje objave na društvenim mrežama, od kojih jedna

glasi:

- Mi zaslužujem­o ovo što nam se dešava. Mi smo kukavice. Mi dozvoljava­mo da ološ vlada. Mi trpimo ponižavanj­e. Mi ćutimo. U svakoj ozbiljnoj državi i narodu na svetu odavno bi ustala kuka i motika. Kakvi izbori, kakvi bakrači! I treba da nas gaze kad nemamo hrabrosti da mi njih srušimo - napisao je Obradović.

I funkcioner SNS-A Milenko Jovanov primetio je da je, kako je rekao, Obradović „napravio obrt i prešao iz manične u depresivnu fazu“!

- Đilase, pomozi čoveku umesto što zloupotreb­ljavaš njegovo stanje za svoje potrebe. Nije humano - poručio je Jovanov.

 ??  ?? „Prešao iz manične u depresivnu fazu“: Boško Obradović
„Prešao iz manične u depresivnu fazu“: Boško Obradović

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia