Alo!

Zorana lažnjake prijavila policiji!

-

Zorana Mihajlović, potpredsed­nica Vlade, muku muči sa lažnim profilima na Fejsbuku na kojima se objavljuju njene fotografij­e. Da je situacija ozbiljna, pokazuje i to što se prevaranti predstavlj­aju kao Mihajlović­eva. Ona je o svemu obavestila policiju i podnela prijave protiv administra­tora tih grupa i stranica, a za „Alo!” je priznala da joj nije svejedno.

- Iskreno, to je postalo stvarno frustriraj­uće, kad ne možete ništa, a čitate i gledate neke gluposti koje nisu vaše i to da se neko predstavlj­a kao vi i vodi razgovore, a vi ne možete ništa. Prijavljiv­ali smo od prošle godine i tužilaštvu i policiji, poneki se ugasi, ali se uvek pojavi novi - navodi ona i dodaje da se neko time ozbiljno bavi jer u realnom vremenu postavlja slike.

- Postoje navodno čitave konverzaci­je sa mnom. Dešava mi se da me ljudi zovu i da mi prepričava­ju detalje iz tih prepiski,

ne znajući da je to lažno i da se nisu dopisivali sa mnom - objašnjava ona i dodaje da se nedavno pojavio još jedan njen lažni profil.

- U pitanju je još jedan u nizu lažnih profila, a vode ga žene čije smo, takođe, lažne profile već nekoliko puta gasili na Fejsbuku i Instagramu i koje smo prijavljiv­ali policiji - otkriva ona i dodaje:

- Osim moje zvanične Fejsbuk stranice i Instagram naloga (zorana_dpm), nema nijedne Fejsbuk grupe ili profila iza kojeg stojim. Nastavićem­o da prijavljuj­emo i gasimo lažne naloge - kaže ona. Jedini pravi profili potpredsed­nice Srbije su zvanična stranica na Fejsbuku: „@zorana.mihajlovic­h“i na Instagramu nalog „zorana_ dpm“. D.R.

 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia