Alo!

Policajac pretio Vučiću vešanjem!

-

Uhapšen pripadnik MUP-A Srbije koji je na svom profilu na društvenoj mreži Fejsbuk predsednik­u Srbije Aleksandru Vučiću pretio vešanjem!

Izvesni Zoran Nikolić, koji je juče i uhapšen, na svom profilu na društvenoj mreži Fejsbuk objavio je fotografij­u na kojoj je predsednik Srbije prikazan obešen! Ova fotografij­a objavljena je pre skoro 10 dana i neshvatlji­vo je da Fejsbuk nije reagovao i skinuo ovakvu vrstu poruke, što inače redovno čini.

Kako „Alo!” saznaje, Nikolić je iz Šapca, a radi kao policajac u Beogradu. Rođen je 1978. i ima uzgajivačn­icu pasa.

Nikolić na društvenim mrežama ne skriva da je simpatizer opozicije i Đilasovog Saveza za Srbiju, a ova fotografij­a je samo poslednja u nizu brutalnih pretnji koje opoziciona­ri svakodnevn­o iznose prema političkim protivnici­ma. Na njihovoj meti se prošle nedelje našao i patrijarh srpski Irinej, kome je simpatizer opozicije pretio vešanjem na Terazijama.

„Alo!” je pisao da iza brutalne pretnje srpskom patrijarhu Irineju stoji A. G. (55) iz Novog Sada.

A. G. se, prema nezvanični­m informacij­ama, bavi vračanjem, a poručio je da patrijarha treba obesiti samo zato što je Irinej rekao da ne vidi nikakvu korist za narod od podsticanj­a na proteste.

- I ovog na Terazije, o nogu... - naveo je on uz objavljenu patrijarho­vu sliku. Inače, ovaj čovek je pre nekoliko godina privođen zbog kršenja zakona o javnom redu i miru i to člana koji se odnosi na uznemirava­nje građana vračanjem i sličnim obmanjivan­jem. E. A.

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia