Alo!

Upadaloje uočidase i osumnjičen razmeću novcem

-

kopan leš! Nestanak penzionera je prijavljen 6. decembra i tada su inspektori u njegovoj kući pronašli mobilni telefon, postavljen sto sa večerom i tragove koji su ukazivali da se dogodila tuča i premetačin­a. Usledila je istraga, a ubrzo se ispostavil­o da osumnjičen­i Latinović i Merš nešto znaju. Upadalo je u oči što su osumnjičen­i počeli više da troše novac. Ubrzo je neko počeo da nudi na prodaju zlatni nakit i to je inspektori­ma bio signal da prate trag - navodi naš sagovornik.

Dok je trajala policijska istraga, osumnjičen­i su se tokom jednog veselja poverili Đ. S. i navodno ga zamolili da proda ostatak zlatnog nakita.

- Akcija je počela kada je prikupljen­o dovoljno dokaza. Osumnjičen­i su pritisnuti činjenicam­a priznali da su penzionera usmrti- li udarcima čekićem u glavu, a potom ga zakopali kod Latinovića. Sumnja se da je jedan od njih u kuću, koja poseduje alarm i zaštitna vrata, ušao glumeći vodoinstal­atera i odmah savladao žrtvu - navodi naš sagovornik.

Komšije ubijenog Bešića kažu da je bio vredan i dobar čo-

vek, ali da je voleo da se hvali da je imućan.

- Miodrag ili Muja, kako smo ga svi zvali, stekao je penziju u Nemačkoj, ali i kod nas u šećerani. Bio je izuzetno visok i krupan čovek, pun snage. Muja je bio dva puta pokraden, ali je verovao ljudima. Znao je da se hvali da dobro živi od devizne penzije i ušteđevine. To njegovo hvalisanje mu je sad došlo glave - rekao je jedan od Miodragovi­h komšija iz ulice Petra Drapšina u Crvenki.

Osumnjičen­i bi trebalo danas da budu privedeni na saslušanje kod tužioca.

izvorizist­rage

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia