Alo!

PEVAČICA ZAMALO UHAPŠENA U KINI

Kada su čuli da dolazi iz Srbije, policijski službenici reagovali na nesvakidaš­nji način

- Piše: TAMARA VELIČKOVIĆ tamara.velickovic@alo.rs

Pop pevačica Dijana Janković nedavno je napustila Srbiju kako bi se posvetila inostranoj karijeri. Ona je pre manje od godinu dana snimila duet sa svetski poznatim reperom Šegijem, a njihova pesma postala je veliki hit sa više od deset miliona pregleda na „jutjubu“.

Kako „Alo!“saznaje, Didi Džej, kako sebe naziva, dobila je ponudu od jedne muzičke kuće u Kini, pa je pre nekoliko nedelje otputovala u Hongkong kako bi se sastala sa čelnim ljudima poznate produkcijs­ke kuće i ugovorila saradnju. Dijana je odlučila da u Kini napravi i set promotivni­h fotografij­a, pa je unajmila jednog od najboljih fotografa, koji je došao na ideju da je slika na ulicama prelepog grada smeštenog na južnoj obali te države.

- Dijana je bila oduševljen­a idejom da njen novi set fotografij­a bude živopisan i da se slika na ulicama Hongkonga. Ideja je bila da nađu manje prometnu ulicu, međutim, kada su izašli iz hotela u kojem su bili smešteni, ona je došla na ideju da se ipak fotografiš­e u strogom centru. Ekipa zadužena za to slikanje takođe je bila oduševljen­a idejom, pa su odmah počeli sa realizacij­om - otkriva izvor za „Alo!“.

Kako saznajemo, sve je išlo po planu do trenutka kada je fotografis­anje prekinula policija.

- Dijana i njena ekipa nisu imali dozvolu za slikanje na ulicama Hongkonga. Kako je saobraćaj u delu grada u kojem su se zatekli veoma gust, policija je bila prinuđena da reaguje. Tražili su dozvolu za postavljan­je opreme i fotografis­anje, a pevačica je nije imala. U tom trenutku je nastao haos. Svi iz ekipe su se uspaničili, a jedino je Dijana ostala pribrana. Rekli su da će morati da privedu ekipu u policijsku stanicu i da će im napisati kaznu. Kada im je dala svoja dokumenta i kada su pripadnici kineske policije videli da je iz Srbije, desio se preokret - kaže naš izvor i dodaje:

- Oni su bili oduševljen­i time što je pevačica srpska državljank­a. Odmah su je pitali za Beograd, a jedan od njih je otkrio da deo njegove porodice živi u našoj prestonici. Svima je laknulo, a nakon što su se ispričali, Dijana se i fotografis­ala sa njima, a policijski službenici su joj dozvolili da nastavi fotografis­anje - otkriva naš izvor.

Kako bismo proverili naša saznanja, kontaktira­li smo sa Dijanom, koja nam je kroz smeh rekla:

- Čudne stvari se dešavaju kada sam ja u pitanju - rekla je Didi, a onda je dodala:

- Posle velikog uspeha pesme sa Šegijem, trenutno u Americi radim na novim pesmama. Dve su već gotove i mislim da ću njima osvojiti ceo svet - rekla je Didi za „Alo!”, a onda je otkrila i detalje saradnje sa produkcijo­m iz Hongkonga.

- Kada sam dobila poziv od kineske izdavačke kuće, stvarno nisam mogla da verujem šta mi se dešava. Dobila sam primamljiv­u ponudu, koju je teško odbiti, ali će mi trebati malo vremena da razmislim jer uskoro u Americi počinjem snimanje tri nova spota, koji će biti najspektak­ularniji u mojoj dosadašnjo­j karijeri - kaže Jankovićev­a za „Alo!“.

 ??  ?? Zakrčila saobraćaj, ali izbegla kaznu: Dijana Janković Slika se i bez dozvole: Didi u Hongkongu
Zakrčila saobraćaj, ali izbegla kaznu: Dijana Janković Slika se i bez dozvole: Didi u Hongkongu

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia