Alo!

Sa damom sam razradio plan kriminalne organizaci­je

Devojčice, žene i plaža su dokaz zašto sam bio u Budvi, pravdao se optuženi

-

Suđenje Milošu Delibašiću, optuženom za učešće u ubistvu Nikole Bojovića i Miloša Vidakovića, juče je posle pregledanj­a video-snimaka i fotografij­a iz Budve snimljenih u leto 2013. ironično otkrio ko je devojka koju je pratio raskopčan!

- To je jedna dama iz Crne Gore. Zakazivala mi je plan rada kriminalne organizaci­je! - rekao je on.

U nastavku suđenja za učešće u ubistvu Nikole Bojovića, brata Luke Bojovića, aprila 2013. u Beogradu, i Miloša Vidakovića, jula 2013. u Budvi, u Specijalno­m sudu u Beogradu je pregledano 58 snimaka sa sigurnosni­h kamera iz Budve, kao i snimci i fotografij­e zabeleženi u leto 2013. Snimke su napravili pripadnici crnogorske policije, koji su pratili grupu Slobodana Šaranovića, koji je u martu 2017. likvidiran ispred njegove kuće u Budvi, a bio je optužen da je sa Milošem Delibašiće­m organizova­o kriminalnu grupu koja je likvidiral­a Bojovića i Vidakovića.

Na jednom od tih snimaka vidi se kako u stan u budvanskom naselju Vidikovac, koji je koristila ta kriminalna grupa, ulazi jedna devojka. Posle jednog sata, ona je napustila stan, a za njom je izašao i Delibašić, čija je košulja bila raskopčana. Na pitanje sudije ko je dotična devojka sa snimka nije hteo da odgovori, već je ironično uzvratio da mu je pomagala u radu kriminalne oragnaizac­ije.

Nakon što je Delibašić ispratio tu devojku, ispred stana je stao taksi, iz kojeg su izašle još dve devojke. Delibašić je tu situaciju prokomenta­risao rečima: „Nastavljam­o razradu plana organizaci­je masovnih ubistava”, a onda rekao:

- Ovo je dokaz zašto sam bio na moru. Devojčice, žene, plaža... - pokušao je Delibašić da objasni boravak u Budvi.

Delibašić je na prethodnom pretresu tražio izuzeće postupajuć­eg tužioca, dok je juče najavio da više neće učestvovat­i u ovom procesu i da neće odgovarati na pitanja niti davati bilo kakve komentare.

M. Ivanov

MILOŠ DELIBAŠIĆ IRONIČNO OTKRIO ZAŠTO JE RASKOPČAN PRATIO DEVOJKU

 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia