Alo!

SASLUŠANA ZORANOVA DEVOJKA

ZORICA MITROVIĆ JUČE SASLUŠANA U POLICIJI ZBOG PRETNJI SMRĆU „Šalila sam se! Ja sam zaposlena kao administra­tor na stranici ‘Podrška Zoranu Marjanović­u‘ i ni mrava ne bih zgazila“, tvrdila je Zorica

-

objave napisala još jednu:

- Vidim, sve bruji od „kalašnjiko­va” u novinama. A kada sam objavila najstroži demant da sam ja lično rekla, pisala, ili aludirala da se poznajem sa Zokijim od pre i demant za one strašne nebuloze o detetu, to niste objavili. I dalje se nadam da će vam se nekada neko lud naći i poželeti vam dobar dan, ovog puta „dragunovim“(snajper). Zoki, uz tebe sam.

Kako saznajemo, ona je inspektori­ma rekla da nije mislila ozbiljno i da je bila revoltiran­a tekstovima u kojima se pominju osumnjičen­i Marjanović i ona.

- Šalila sam se... Ja sam zaposlena kao administra­tor na stranici „Podrška Zoranu Marjanović­u”. Ne plaća mi za to, ja to radim na dobrovoljn­oj bazi. Ni mrava ne bih zgazila, a kamoli povredila nekoga u životu - pravdala se Zorica Mitrović.

Zorica je izjavu davala oko sat i po vremena, a iako se trudila da ostavi utisak staložene i mirne osobe, na trenutke je pokazivala nervozu, i to nakon postavljan­ja nezgodnih pitanja.

O daljem postupku i eventualno­m pokretanju postupka protiv nje nakon dostavljen­og iskaza odlučiće nadležno tužilaštvo.

Inače, stajlingom, ponašanjem, a i frizurom Zorica je neodoljivo podsećala na Marjanović­evu ubijenu suprugu.

Naš sagovornik ističe da je neverovatn­a sličnost između Zoranove bivše supruge Jelene i sadašnje devojke Zorice Mitrović.

- Zorica odaje utisak da je bukvalno opsednuta ubijenom pevačicom, ali postoji i mala razlika - u kilaži. Zorica je rekla da redovno trenira kako bi bila vitka. Kada se na to doda činjenica da je Zoran govorio da se Jelena ugojila i da bi trebalo da smrša, zbog čega ju je terao da trči, stiče se utisak da Zorica namerno kopira pevačicu kako bi se dopala Zoranu - rekao je naš sagovornik.

 ??  ?? Zorica Mitrović ispred zgrade
policije... ...imidžom neodoljivo podseća na ubijenu Jelenu
Marjanović
Zorica Mitrović ispred zgrade policije... ...imidžom neodoljivo podseća na ubijenu Jelenu Marjanović

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia