Alo!

Zbog Slobe je moja ćerka pila tablete!

Majka Kristine Kockar otkrila kroz kakav je pakao prošla njena ćerka zbog Lune i Slobe

- Piše: SONJA ANDRIĆ sonja.anric@alo.rs

Španska sapunica između pevača Slobe Radovanovi­ća, njegove supruge Kristine Kockar i blogerke Lune Đogani i dalje traje.

Iako su mnogi mislili da se agoniji nazire kraj, te da je svaka priča ispričana, čini se da ćemo u narednom periodu imati još mnogo toga da čujemo.

Ovog puta, svoju stranu priče rešila je da iznese Slobina tašta, Kristinina majka Nadica.

Sve do pre nekoliko dana, ona se nije oglašavala u medijima, međutim, sada je rešila da stane u odbranu svoje ćerke i ispriča svoju stranu priče.

Za razliku od ćerke, koja nije želela previše da priča o svom odnosu sa Slobom, Nadica nije štedela bivšeg zeta.

- Moja Kija je prošla pakao zbog izdaje. Bilo bi pošteno da su se lepo razišli, da joj je rekao u lice. Ipak su i on i ona naša deca iz komšiluka. Bitno je da moje dete više nije na infuziji i tabletama. Moja Kija stavi flaster na srce, osmeh na lice, pa međ ljude - napisala je Kristinina majka i dodala da je istina da je njen zet imao njihovu finansijsk­u pomoć.

- Kupovala sam ja njemu i bilborde po gradu, pa sada to niko ne pominje, što mi je i drago. Treba biti čovek. Mi, mame, smo tu i kada nam deca greše i kada su dobra. Zato opušteno, biće sve u redu - napisala je ona na društvenoj mreži Fejsbuk i dodala da bi imala još mnogo toga da kaže, ali da ne želi.

- Sramota me je da nabrajam sve, jer to ne liči na mene. Ali moja ćerka Kija i ja smo takve. Više volimo da dajemo nego da uzimamo. Celog života smo same i volimo da radimo. To, naravno, podrazumev­a da ne zavisimo od drugih ljudi, hvala bogu - napisala je Nadica i dobila podršku prijatelja na društvenoj mreži.

I dok Slobina sada već bivša supruga preživljav­a dramu van rijalitija, on uživa u ljubavi sa Lunom Đogani u „Zadruzi”.

 ??  ?? Nekad su se voleli:
Kija i Sloba
Nedelja, 22. oktobar 2017. Polni organ uporedio sa
zmajem
Nekad su se voleli: Kija i Sloba Nedelja, 22. oktobar 2017. Polni organ uporedio sa zmajem

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia