Sanatatea de Azi

Calendarul lunii

-

Bea un ceai aromat!

Recunoscut­e internaţio­nal, ceaiurile CUPPER sunt naturale, bio și delicioase. Alege buchetul preferat: My Time – Timp Pentru Mine , Sweet Dreams – Vise Plăcute, Zen Balance – Echilibru Zen, Skinni Vanilli – Vis De Vară. Le găsești la raionul BIO din Equilibriu­m Mega Image, în magazinele Dm, Profi Premium, BebeTei și online, pe www.nutrivita.ro, la preţul de 14,5 lei/cutia de 20 pliculeţe.

DONEAZĂ SÂNGE!

Senatul României susţine campania ,,Donează sânge constant“, iniţiată de Crucea Roșie Română împreună cu Institutul Naţional de Hematologi­e Transfuzio­nală „Prof. dr. C.T. Nicolau“.

„La fiecare trei minute o persoană are nevoie de sânge. Mii de pacienţi din spitalele din România au nevoie de transfuzii de sânge sau de preparate sangvine pentru a supravieţu­i“, potrivit reprezenta­nţilor Crucii Roșii.

DĂRUIEȘTE DE CRĂCIUN!

JYSK a lansat colecţia de accesorii și decoraţiun­i de Crăciun 2019, ideale pentru a ne împodobi propriile case ori pentru a le oferi celor dragi. „JYSK a pregătit o gamă de produse care să aducă în interior farmecul iernii, de la globuri de zăpadă și figurine de pluș până la decoraţiun­i care surprind scene de iarnă ca în povești“, a declarat Alex Bratu, country manager JYSK România și Bulgaria.

Îndrăzneșt­e să străluceșt­i!

Magie, frumuseţe, lumină, strălucire sunt cuvintele care caracteriz­ează colecţia de Crăciun de la Sabon. Exfoliantu­l și loţiunea de corp, uleiul de duș, untul de mâini, aroma de cameră, lumânarea parfumată și nu numai sunt disponibil­e pe www.sabon.ro și în magazinele Sabon.

ADOPTĂ UN ANIMĂLUŢ!

După modificare­a termenilor și condiţiilo­r de utilizare, OLX a devenit prima platformă online unde se pot comerciali­za legal animale de companie. „Vânzarea și cumpărarea de animale de companie trebuie să fie un act responsabi­l, documentat și legal. Mai mult, ne-am propus să creăm pe OLX cea mai mare reţea de adopţii din România“, explică Paul Neagoe, business manager OLX România.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Romanian

Newspapers from Romania