Sanatatea de Azi

5 l ucruri pe care să le faci luna asta

-

Dăruiește iubire!

Prin programul „Și eu sunt Blondie“, Asociaţia Blondie, a cărei activitate este dedicată copiilor bolnavi abandonaţi, aduce alături de micuţii singuri din maternităţ­i și spitale voluntari care să le ofere atenţie, afecţiune, o vorbă bună, o mângâiere. După un scurt interviu, câteva analize medicale și instruire specifică, vei putea fi mamă-voluntar pentru acești micuţi. Pentru detalii intră pe asociatia-blondie.ro/fii-voluntar.

SPUNE ADIO DURERILOR MUSCULARE!

Cu acţiune dublă, plasturii SINDOPLAST de la Fiterman Pharma încălzesc și deblocheaz­ă musculatur­a la nivel local, induc senzaţia de răcorire și stimulează circulaţia sangvină. Se aplică ușor și au efect îndelungat, calmând inclusiv durerea la nivelul umărului și gâtului sau durerile de spate.

ALEGE NATURAL!

Un studiu iniţiat de Mind The Gap, companie specializa­tă în cercetare de piaţă și consultanţ­ă, a evidenţiat faptul că 69% dintre români declară că aleg produse alimentare cât mai naturale, iar 68% optează pentru produse alimentare de provenienţ­ă românească. Preocupare­a faţă de un stil de viaţă sănătos se reflectă și în conștienti­zarea importanţe­i mișcării și a sportului: 32% dintre români declară că fac sport minimum o dată pe săptămână.

Cere-ţi dreptul la igienă!

O toaletă curată în școli este un drept, nu un privilegiu. Cu această viziune, Domestos, în colaborare cu Crucea Roșie Română și în parteneria­t cu Ministerul Educaţiei Naţionale, lansează cea de-a cincea ediţie a campaniei „Domestos susţine igiena în școli“. Școlile sunt invitate să se înscrie pe www.domestos.ro, pentru a putea oferi elevilor șansa unor condiţii mai bune de igienă în toalete.

BEA O CAFEA CU GUST!

77% dintre românii citadini beau cam două cești de cafea pe zi cu regularita­te. Încearcă DESTINATIO­N cafea bio: completă și aromată, este certificat­ă ecologic și se poate savura atât preparată la esspresor, cât și tradiţiona­l la filtru sau la ibric, în cea mai variată gamă de formate. Este disponibil­ă în raioanele BIO din marile magazine și pe www.nutrivita.ro.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Romanian

Newspapers from Romania