Harper's Bazaar (Romania)

NOUL MACHIAJ DE PETRECERE

-

Chiar dacă sunt mai puține petreceri la care vei participa de Sărbători, esența festivă a finalului de an poate fi întreținut­ă. Iată ce trucuri de machiaj îți propunem să încerci în aceste ocazii.

EUPHORIA GLITTER

Purtarea constantă a măștii de protec]ie a anulat în acest an focusul pe buze în ceea ce privește machiajul, așa că pentru o petrecere, chiar și restrânsă, este momentul perfect să îl sco]i din raftul unde stă neglijat. Alege o nuan]ă statement, indiferent că este clasicul roșu aprins sau culoarea vinului, care adaugă dramatism. Pentru mai multă rezisten]ă pe buze, aplică un creion pe toată suprafa]a lor, înainte de folosirea rujului.

Chiar dacă nu vei ieși să dansezi sau să socializez­i în oraș, e un moment perfect să te joci cu texturi vesele de glitter, aplicate fără prea multe reguli. „În perioada Sărbătoril­or din acest an, recomand cu tărie machiajul inspirat din serialul îndrăzne] și vesel”, sus]ine makeup artistul Adina Vlad. Folosește paietele, glitterul, glossul pe care, în alte ocazii, nu îndrăzneșt­i să le por]i. Crearea unor astfel de machiaje, care te scot din rutină, poate avea un efect benefic asupra stării tale de spirit.

MOMENTUL PENTRU RUJ SĂ FIE LUMINĂ!

Este timpul potrivit pentru strălucire. Dacă participi la o petrecere prin Zoom, noua normă de celebrare alături de prieteni, în lipsa posibilită]ii de a te întâlni fizic cu ei, accentueaz­ă-]i trăsăturil­e prin conturare, recomandă Adina Vlad. Joacă-te cu tonuri de lumini și umbre, pentru sculptarea fe]ei. Iluminator­ul va scoate în eviden]ă zonele mai proeminent­e, precum pome]ii, și va oferi căldură chipului tău.

PRODUSE HIBRID PENTRU TEN

Acoperă pielea cu texturi lejere, prioritizâ­nd îngrijirea ei, și nu acoperirea cu straturi generoase de fond de ten sau pudră. „Investește în produse asiatice pentru ten, care combină beneficiil­e unei creme hidratante cu pigmen]i ce învăluie pielea lejer și îi conferă un aspect sănătos”, recomandă makeup artistul Adina Vlad. Acoperă cearcănele cu un produs dedicat și folosește produse cremoase, care necesită un efort minim pentru aplicare.

PALETE ÎN EDI}IE LIMITATĂ

Investește în palete de farduri în edi]iile de Sărbători, care oferă variante captivante de culori și texturi. Creează un machiaj de tipul smoky eyes pentru o seară specială, dar, în locul clasicelor nuan]e fumurii, optează pentru cele de metale pre]ioase, aplicate pe întreaga pleoapă. La col]ul exterior, folosește o nuan]ă mai închisă, caldă, pentru un efect de conturare. Ondulează genele și aplică două straturi de mascara.

 ??  ?? Rouge Allure, Chanel, 219 Lei
Rouge Allure, Chanel, 219 Lei
 ??  ??
 ??  ?? Euphoria,
Naeem Khan
Euphoria, Naeem Khan
 ??  ?? Urban Decay, 107 Lei
Fard Sequin Crush, Yves Saint Laurent, 146 Lei
Pensulă pentru fond de ten The Foundation Brush, Guerlain, 246 Lei
Urban Decay, 107 Lei Fard Sequin Crush, Yves Saint Laurent, 146 Lei Pensulă pentru fond de ten The Foundation Brush, Guerlain, 246 Lei
 ??  ?? KVD Vegan,
KVD Vegan,
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ?? Eyeliner Heavy Metal Glitter,
Eyeliner Heavy Metal Glitter,
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ?? Ruj lichid Colour Intense, Delilah Cosmetics, 120 Lei (Madison)
Ruj lichid Colour Intense, Delilah Cosmetics, 120 Lei (Madison)
 ??  ?? Paletă iluminatoa­re Dior Backstage Face Glow Palette, Dior, 229 Lei
Paletă iluminatoa­re Dior Backstage Face Glow Palette, Dior, 229 Lei
 ??  ?? BB Cream M Perfect Cover, Missha, 76 Lei (bilenegre.ro)
BB Cream M Perfect Cover, Missha, 76 Lei (bilenegre.ro)
 ??  ?? Paletă de farduri Edge Of Reality, 225 Lei
Paletă de farduri Edge Of Reality, 225 Lei

Newspapers in Romanian

Newspapers from Romania