Femeia

Lecția de stil

-

Este una dintre artistele cele mai cunoscute şi cu cele mai vechi state în generaţia de cântăreţe românce de după Revoluţie şi a bifat cu succes cele mai cunoscute fenomene muzicale de la noi: Tip Top Minitop, Şcoala Vedetelor, moda trupelor de fete din anii 2000 – vă mai aduceţi aminte de Candy? Cum ar veni, o ştim (pe scenă) de când era mică.

Acum, Giulia e destul de mare în showbizul românesc, a adunat de-a lungul anilor superhitur­i atât solo, cât şi în colaborare cu nume la fel de cunoscute din industria muzicală: Direcţia 5, Bere Gratis, Laurenţiu Duţă, Vali Bărbulescu. Iar în ultimul an şi jumătate, a trecut prin multe schimbări, atât pe plan personal, cât şi profesiona­l: a slăbit aproape 30 de kilograme după naşterea celui de-al doilea copil, şi-a făcut curaj pentru operaţia de rinoplasti­e care i-a rezolvat problemele respirator­ii, şi-a făcut blog şi, de câteva luni încoace, se poate lăuda şi cu titulatura de vlogger BadassMom.

Ne plac transformă­rile ei recente – mai ales coafura, care se potriveşte atât de bine atitudinii sale uşor acide –, astfel încât am vrut să aflăm secretele femeii care susţine acest stil modern, mereu foarte fresh:

DIN RITUALUL MEU DE FRUMUSEŢE nu lipseşte niciodată demachiere­a!

Mama m-a învăţat că lucrul cel mai important în îngrijire este să mă demachiez şi dimineaţa, şi seara. Nu mai puţin important, să folosesc o cremă de zi cu factor de protecţie solară ridicat. Aşa că nu uit niciodată de aceste lucruri. (Sincer, eu am remarcat la Giulia – atât pe viu, cât şi în fotografii – rujul roşu care-i vine atât de bine!)

AM ÎNVĂŢAT CĂ mi se potrivesc cel mai tare ţinutele în care mă simt cel mai bine. Deşi lucrez cu diverşi stilişti pentru videoclipu­ri şi şedinţe foto, îmi place să mă implic de fiecare dată în alegerea ţinutelor.

CÂND VREAU SĂ MĂ RELAXEZ, îmi torn un pahar cu vin şi-mi pun un serial. Momentan însă, trebuie să recunosc: foarte rar am timp să fac aceste lucruri!

ACCESORIUL VESTIMENTA­R PREFERAT din acest sezon este borseta! Mă bucur tare că am reuşit să renunţ la genţile mari şi grele în favoarea borsetelor. În plus, consider că mă reprezintă 100%! Borsetele pe care le port sunt realizate de prietena mea, Adina Grapa, sub marca „WareWare“. Sunt absolut îndrăgosti­tă de ele!

 ??  ??
 ??  ?? Borsetă WareWare, creație Adina Grapa
Borsetă WareWare, creație Adina Grapa
 ??  ?? Vin roșu Vila Babiciu
Vin roșu Vila Babiciu
 ??  ?? Demachiant pentru buze și ochi Neicha
Demachiant pentru buze și ochi Neicha

Newspapers in Romanian

Newspapers from Romania