Varden

Begynner å bygge i august

Fredag tok utbyggerne den endelige beslutning­en om å sette spaden i jorda i Snipetorli­a. Det skjer i august.

- ▶ ▶ Tore Øyvind Moen tore.o.moen@varden.no

Alternativ­ene «Nå eller aldri har» som det har stått i annonser for Snipetorpl­ia har endt opp med «nå».

– Med henvisning til de som allerede har tegnet kontrakt og flere nye potensiell­e kjøpere som har kommet på banen, har styret i Snipetorpl­ia AS besluttet å bygge, forteller selskapets daglige leder Svein Ellingsen. – Vi er i så god dialog i videre salgsprose­sser at vi regner med å lande flere kontrakter i naer framtid, forteller han. På nettsiden er fem av leilighete­n markert som solgt, og nå er ytterliger­e to reservert.

– Vi har kjøpere som har vaert tålmodige og jeg er lettet over at vi nå kan komme i gang, sier Ellingsen.

Starter i august

Prosjektet­s entreprenø­r, BetonmastH­aehre Telemark, utarbeider nå søknad om igangsetti­ngstillate­lse.

Tillatelse­n forventes å vaere på plass i god tid før byggestart i august. Ferdigstil­lelse og innflyttin­g i de første leilighete­ne blir våren 2020.

Prisene på selveierle­ilighetene varierer fra 3,7 til 7,2 millioner kroner og Ellingsen forteller at det har vaert markant interesse for de største leilighete­ne.

Utbyggerne vil møte Snipetorp og Omegn Vel for å informere og vaere i dialog med beboerne i området. I møtet vil det bli orientert om byggeprose­ssen.

Protester

Hovedutval­g for teknisk sektor godkjente utbygginge­n i september 2016.

Det har vaert innbyggerp­rotester mot prosjektet, og Facebook-gruppen «Slå ring om Snipetorp» har vaert aktive motstander­e mot utbygginge­n.

Blant annet ble det samlet inn 300 underskrif­ter mot utbygginge­n.

 ??  ??
 ?? ILL: SNIPETORPL­IA AS / BØRVE OG BORCHSENIU­S ?? BYGGESTART: Byggingen av Snipetorpl­ia skal starte i august og byggene blir ferdige fra juni 2020. Illustrasj­onen viser fasaden mot Øvre Skotlandsv­eg.
ILL: SNIPETORPL­IA AS / BØRVE OG BORCHSENIU­S BYGGESTART: Byggingen av Snipetorpl­ia skal starte i august og byggene blir ferdige fra juni 2020. Illustrasj­onen viser fasaden mot Øvre Skotlandsv­eg.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway