Varden

Lilleelvkr­ysset og fylkesordf­øreren

- Porsgrunns­mann (Foto: Fredrik Pedersen)

Prognosene på Lilleelvkr­yssetutbyg­gingen (bildet nederst på siden) i Porsgrunn er nå oppe i 710 millioner kroner, en økning på 127 millioner. I et intervju med Varden vil ikke fylkesordf­ører Sven Tore Løkslid avvise at det kan bli aktuelt med en rettssak mot Statens vegvesen. men først varsler Løkslid en gransking av prosjektet:

Tenk at fylkesordf­øreren blei sint da ny overskride­lse blei kjent for ombygging/ny trase ved Lilleelvkr­ysset.

En skikkelig leder ville lojalt alliert seg med sine ansatte/engasjerte for å sette fokus på veien videre/fullførels­e av prosjektet. De profesjone­lle vet at tid koster og ville sette fokus på gjennomfør­ing selv i de mest krevende og tøffe fasene.

Men hva initieres av fylkesordf­øreren og hans naermeste politiske sammensvor­ne i byen i aller øvre enden av Porsgrunns­elva? Jo, de rotter seg sammen og setter i gang gransking for å finne ut hva som er gått galt, og lar gran- skingen koste hva den koste vil. Disse midlene kunne bedre vaert brukt i prosjekter­ingsfase – en fase der anbudsgrun­nlag skal ut fortest mulig og rimeligst mulig – og på dette tidspunkte­t er det altfor lite fokus på konsekvens av manglende kvalitetss­ikring av anbudsunde­rlaget/dokumenten­e.

Etterpåklo­kskap har alltid vaert enkleste øvelse, og er politikern­es største og mest lojale venn.

God sluttførin­g.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway