Varden

Gjerpen ble overrasket med sjekk

Gjensidige­stiftelsen sjokkerte styret i Gjerpen IF med 350.000 kroner i støtte til «Tuftepark».

- Tom Arne Borgersen tom.arne.borgersen@varden.no

Tufteparke­n skal bygges av Gjerpen IF, og onsdag fikk hovedstyre­t en sjekk på 350.000 kroner til denne parken av Gjensidige stiftelsen.

Styret i klubben i Skiens nordre bydel satt på styremøte på Gjerpenhus­et og ante «ingen fare».

Ga 350.000 kroner

Det var langt fra farlig da NilsRagnar Myhra fra Gjensidige­stiftelsen og Lasse Tufte, opphavsman­nen til Tufteparke­n, troppet opp med en sjekk på 350.000 kroner onsdag kveld.

– Det er helt fantastisk, sier leder og nestleder Arne Morten Knutsen og Lars Tormodsgar­d etter at de fikk overrakt sjekken.

Den kommer godt med i an- legget de planlegger å bygge - et anlegg til en fullverdig pris på tjue millioner kroner.

– Det er godt vi har banker som har tjent godt med penger over tid, som deler ut fra sine fond, legger Knutsen til.

Tufteparke­r popper opp over store deler av Norge, men i Telemark er det bare én - i Øyfjell. De nærmeste er Sandefjord og Arendal.

– Det var på tide at det kom en i området her også, sier Lasse Tufte, som også forteller at parken i Øyfjell er en av landets best drevne.

Parkene er treningspa­rker med enkle metallkont­struksjone­r. Et slikt anlegg har Gjerpen allerede tatt høyde for i prosjektet med ansiktsløf­tingen av anlegget, som ble presentert i Varden 27. oktober 2016.

– Det er på bakgrunn av en søknad at Gjerpen får denne gaven, basert på tilbudet de har fått av «Tufteparke­n», sier Nils-Ragnar Myhra i Gjensidige­stiftelsen.

Gaven til skiensklub­ben er, etter det Myhra erfarer, årets største i Skien.

– Godt prosjekt

– Vi gir til ulike prosjekter som sammenfall­er med våre satsingsom­råder. Noen får mye penger, og da er prosjektet, etter vår mening, godt, legger han til.

Myhra har tro på «Tufteprosj­ektet» til Gjerpen.

– Det er spennende og et godt prosjekt, både den ene delen som vi gir penger til nå, men også resten av anlegget som bygges der opp, legger han til.

Onsdag snek han seg inn på styremøtet sammen med Lasse Tufte, og overrasket alle med 350.000 kroner.

Da ble det jubel i stua, og en hyggelig beskjed til den ekstraordi­nære generalfor­samlingen som skulle vedta lånerammen for prosjektet.

 ??  ??
 ??  ?? FIKK STARTHJELP: Finansieri­ngen av Tufteparke­n på Gjerpens IFs nye anlegg erså å si i boks. Nils-Ragnar Myhra (t.v.) fra Gjensidige­stiftelsen overrakte Gjerp ens Lars Tormodsgar­d og Arne Morten Knutsen sjekken på 350.000 kroner onsdag kveld. Lasse...
FIKK STARTHJELP: Finansieri­ngen av Tufteparke­n på Gjerpens IFs nye anlegg erså å si i boks. Nils-Ragnar Myhra (t.v.) fra Gjensidige­stiftelsen overrakte Gjerp ens Lars Tormodsgar­d og Arne Morten Knutsen sjekken på 350.000 kroner onsdag kveld. Lasse...
 ??  ?? SPENNENDE: Gjerpens nye idrettspar­k er spennende. Det som er definert som treningspa­rk, er prosjektet «Tufteparke­n», som onsdagens gave skal brukes til.
SPENNENDE: Gjerpens nye idrettspar­k er spennende. Det som er definert som treningspa­rk, er prosjektet «Tufteparke­n», som onsdagens gave skal brukes til.
 ??  ?? FAKSIMILE: Varden 27. oktober 2016.
FAKSIMILE: Varden 27. oktober 2016.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway