Varden

Periodevis toppspill ga Kragerø semifinale

- KRAGERØ

Topp åpning og topp avslutning var nok av Kragerø for å sikre seg en plass i semifinale­n i NM.

Fyllingen ble satt på plass med 24-17, men Kragerø fikk mer trøbbel enn ønsket i perioder, spesielt i 1. omgang.

Det at laget kom sterkt tilbake etter pause var positivt og når alt kom til alt var det ikke noen som helst tvil om hvor seieren ville havne.

Mulig lå det i hodet på Kragerø-spillerne at de i en seriekamp tidligere i sesongen hadde slått Fyllingen med hele 15 mål. Inntrykket forsterket seg da Kragerø ledet 9–3 etter 20 minutter. Da var det bråstopp. Gjestene fikk organisert sitt forsvar og hjemmelage­t slet. Til pause sto det 10–9.

– Allerede på stillingen 8–3 kunne jeg merke at det var noe galt, sa Fredrik Brubakken etter kampen.

– Pasningssp­illet stoppet opp og forsvarsar­beidet var heller ikke patent.

Kragerøs åpning var virkelig bra. Rett nok ledet gjestene 1-0, men i de neste 20 minuttene var det Kragerø som bestemte alt. Forsvaret var relativt tett og bakerst var Fredrik Brubakken god. Angrepsspi­llet var godt og variert med Simen Muffetange­n i hovedrolle­n.

Han markerte seg sterkt da han satte inn fem mål etter hverandre og førte Kragerø opp i 8–3.

– Alt fungerte bra fram til 9-3, men da var det også bråstopp, sier Muffetange­n.

Kragerø slet fortsatt i begynnelse­n av andre omgang og gjestene hadde siste gang på 12–13. Da var det bråstopp for de.

Kragerø tok igjen kommandoen og dominerte kampen fullstendi­g de siste 20 minuttene. Selv ikke mer merke på Muffetange­n og Sjøstrøm kom Fyllingen noe naermere.

Nok en gang var Simen Muffetange­n den mest framtreden­de. Unggutten Jørgen Sundbø slapp også til og var en fin friskus.