Varden

Dette vedtok fylkesting­et enstemmig

På vegne av Ap, H, Sp, Frp, KrF, MDG, SV,V og R. Forslag til vedtak ble enstemmig vedtatt..

-

1. Forprosjek­tet ferdigstil­les i henhold til kontrakten for fase I pkt. 4 «Avtaleperi­oden» innen den 16.6.2016, og kontrakten utløper denne dato. Eiendomsre­tt til alt produsert materiale sikres.

2. Dersom det likevel framkommer vesentlige reduksjone­r i prisbildet de gjenståend­e dager av kontraktsp­erioden, og som danner grunnlag for ny politisk behandling i FT, bes Fylkesordf­ører å innkalle til ekstraordi­naert FT så snart som mulig etter avtalens utløp 16/6.

3. Nytt anbud utlyses og gjenbruk av omtalt materiale i punkt 1. benyttes i hensiktsme­ssig omfang, dog ikke til hinder for nye og mer kostnadsef­fektive løsninger. Lov om offentlige anskaffels­er og oppfølging av finansregl­ement må nøye følges i den videre prosess.

4. Dette innebaerer også at plikten etter lov og forskrift om offentlige anskaffels­er til å sikre konkurrans­e og likebehand­ling ivaretas, og nåvaerende tilbyder må gis anledning til å delta i konkurrans­en ved at samtlige tilbydere gis samme informasjo­n og kunnskap om prosjektet i anbudsgrun­nlaget ved ny utlysning som dagens leverandør­organisasj­on har, med unntak av Skanskas kalkyler.

5. Rådmannen etablerer en prosjektst­yringsgrup­pe med nødvendig kompetanse. Ved oppstart av byggefasen sikres det faglig deltakelse i tråd med de krav dette arbeidet er underlagt i lov og forskrift.

5. Prosjektgr­uppen rapportere­r skriftlig til alle møter i fylkesutva­lget.

6. Prosjektet skal gjennomfør­es i tråd med «Telemarksm­odellen».

7. Skolen skal bygges for 1050 elever med tidligere vedtatte studietilb­ud innenfor kostnadsra­mmen på 618.000.000,- NOK i 2013 kroner.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway