Varden

Går for hjemmeseie­r

Urædd-trener Margunn Haugenes er offensiv foran Urædds hjemmedebu­t i Toppserien.

-

PORSGRUNN Treneren er den første til å innrømme at det småkribler litt foran dagens møte med Trondheims- Ørn.

Håper på 500

– Det er klart det gjør det. Det er vår første hjemmekamp i Toppserien og jeg er selvfølgel­ig veldig spent. Ikke minst på om det kommer noen for å se på oss, sier Haugenes.

Det både håper og tror hun at det gjør.

– Det er vanskelig å skulle tippe, men jeg håper at folk i distriktet er litt sultne på toppserief­otball, og at de møter opp til kamp. Kommer det et sted mellom fire-fem hundre skal vi si oss meget godt fornøyde.

Fornøyd vil hun også være om laget klarer å følge opp mandagens seriepremi­ere borte mot Røa.

Flere landslagss­pillere

– Selv om vi til slutt tapte (1-0), så synes jeg vi klarte oss veldig bra. Klarer vi å løfte oss enda ett hakk mot Trondheims-Ørn, bør vi ha gode muligheter til å ta poeng – kanskje også tre, sier trenern, vel vitende om at dagens motstander ikke er noen hvem som helst i toppseries­ammenheng.

– Det er et lag som har vært med lenge og som jeg kjenner ganske godt. Blant annet har de en god spiss i Lisa-Marie Karlseng Utland (ble nylig tatt ut på A-landslaget). I tillegg har de flere spillere som mer eller mindre spiller fast på aldersbest­emte landslag, så de har et ungt og lovende lag på gang.

Ikke at det forstyrrer Uræddtrene­rens nattesøvn.

– Det blir nok en tøff kamp, men jeg har som sagt trua på at vi kan ta poeng. Det ville i så fall vært veldig moro. Ikke minst for spillerne.

Starter som sist

Treneren har ikke helt bestemt seg for hvilke 11 spillere som starter dagens kamp. Men det er ingenting som tyder på at laget kommer til å være veldig ulikt det som startet sist.

– Vi har ikke landet 11-er`n helt, men det er vel nærliggend­e å tro at den kommer til å være ganske likt det som startet mot Røa, sier Haugenes.

Urædd starter trolig med disse 11 mot Trondheims Ørn: Caroline Akerholt Eid, Ingrid Bergland, Mariken Kleppe, Lina Lanner, Veronica Amundsen, Rebecca Mykland, Renate Husum, Siw Døvle, Nora Eide Lie, Ellen Marie Wiersholm, Melissa Wiik.

PS! Trondheims-Ørn slo Medkila 2-0 i første serierunde. Nevnte Lisa-Marie Karlseng Utland vant blant målscorern­e.

Pål Lundsholt

POENGJAKT:

 ?? FOTO: BJØRN BORGE ?? Margunn Haugens og Melissa Wiik var nære ved å få med seg poeng mot Røa i første serierunde. I dag kommer Trondheims-Ørn til Porsgrunn.
FOTO: BJØRN BORGE Margunn Haugens og Melissa Wiik var nære ved å få med seg poeng mot Røa i første serierunde. I dag kommer Trondheims-Ørn til Porsgrunn.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway