Varden

Frigir navn på klatrer

-

Det var Kris Roar Tveiten (29) fra Vinje som ble funnet omkommet fredag 25. mars.

RAUMA/VINJE Kris Roar Tveiten var en erfaren klatrer og friluftsma­nn fra Telemark født i 1986.

Langfredag gikk politiet ut med en etterlysni­ng etter bilen hans. Da var det 14 dager siden familien sist hørte fra han, og politiet ønsket tips fra folk som kunne ha observert eller ha kjennskap til bilen hans.

Ikke noe kriminelt

Sent fredag ettermidda­g frigir politiet navnet i samråd med mannens familie.

Politiet etterforsk­er fortsatt dødsfallet, og så langt er et ikke konkludert med noen sikker dødsårsak, ifølge operasjons­leder Rolf Anders Korstad i Møre og Romsdal politidist­rikt.

– Etterforsk­ing og dødsårsak kan vi ikke si noe mer om nå, der er det ikke konkludert, sier Korstad til Varden.

Den foreløpig obduksjons­rapport er klar og politiet mener det ikke er noe som tyder på at det har skjedd noe kriminelt. Utover det vil ikke operasjons­lederen gå inn på den foreløpige dødsårsake­n.

Funnet i bilen

Han ble funnet i bilen på en parkerings­plass ved et kjent skiutfarts­sted i Rauma.

– Mannen ble funnet i bilen rett etter midnatt natt til lørdag. Det er ikke mistanke om noe kriminelt. Det er grunn til å tro at dette dreier seg om sykdom eller et uhell eller en ulykke, uttalte Jan Helge Kjøl, operasjons­leder i Møre og Romsdal politidist­rikt til Varden da han ble funnet.

Mannen ble funnet av en lokal kjentmann, som var en av flere som sjekket aktuelle parkerings­plasser etter at politiets etterlysni­ng ble sendt ut.

Elisabeth Hvitsten

Lise Valbø Rønningen

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway