Varden

BURSDAGER

-

Vi vil gjerne få gratulere den snille tanta vår Alfhild Bergan Olsen med 90årsdagen i dag. Gleder oss til å feire dagen med deg! Mange klemmer fra hele familien.

75 år

60 år

Hurra for venninna vår Arnhild som er 60 år i dag. Håper du får en super dag, og vi gleder oss til festen i kveld. Glad i deg. Mange klemmer fra Hilde og Sigmund.

60 år

I morgen fyller vår fantastisk­e mommo,mamma, svigermor og min flotte kone, Kristin Karlsen, 60 år. Du er verdens beste og mest omsorgsful­le person for oss, og vi er alle så takknemlig­e for alt du er og gjør for oss. Gleder oss til å feire deg i morgen. Veldig glade i deg og stolte av deg. Mange klemmer fra Marcus, Tristan, Vivild, Victor, Heidi, Anette, Rikard, Kai Morten og Ragnar.

40 år

Inger Elisabeth. Denne flotte dama fyller faktisk 40 år i morgen! Vi er så stolte av, begeistret for, betatte av og glade i deg! Du imponerer på så mange områder og gjør livet vårt så bra at vi ikke har ord! Hilsen gjengen din; Oscar, Tiedemann, Constanse og Magne.

16 år

Bjørn Larssen. Gratulerer så mye med 75-årsdagen! Vi er alle veldig glad i deg. Bursdagskl­emmer fra Solveig, Kim, Maria og Heidi. Hjertelig til lykke med 16-års dagen din, kjæreste Camilla Cappelen Søvik! Du er ei super flott og reflektert

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway