Varden

Snø ingen hindring

Lørdag ble Brotorvetl­øpet arrangert for andre gang, og det ble en tøff utfordring for de over 50 deltakerne.

- Per Flåthe Morten Skifjeld morten.skifjeld@varden.no

STATHELLE Førjulens store energiutfo­ldelse ble hardere enn ventet for de 57 deltakerne i årets utgave av Brotorvetl­øpet.

– Det her var fryktelig tungt og slitsomt, stønnet de yngste deltakerne, men litt pepperkake­r og julebrus sørget straks for å få dem på beina igjen.

På grunn av været måtte arrangøren korte litt ned på løypa. Raskeste løper var Jens Bøhmer fra Langesund Sykkel og Triatlon som passerte målstreken først på 18.05.

– Det var tungt, men jeg holdt grei fart, sa Bøhmer etter målpasseri­ngen.

Senterlede­r Kjetil Østlie var fornøyd med antall deltakere, og stilte selv til start.

– Med tanke på været er vi godt fornøyd med oppmøtet. På morgenkvis­ten var det mye snø i løypa, men da løpet startet hadde vinden løyet og det var oppholdsvæ­r. I tillegg var snøen ryddet bort, så forholdene ble ikke så ille, sier Kjetil Østlie.

– I år var det andre gang vi arrangerte Brotorvetl­øpet, og det er noe som er kommet for å bli. Vi er litt inspirert av nyttårsløp­et, og dette er en fin oppkjøring for dem som skal være med der. Og vi har funnet ut at for de som er sånn halvaktive og helaktive skjer det ikke noe denne helgen, så derfor passer det fint å arrangere løpet 14 dager før nyttår, sier en fornøyd Østlie.

«Med tanke på været er vi godt fornøyd med oppmøtet. På morgenkvis­ten var det mye snø i løypa, men da løpet startet hadde vinden løyet og det var oppholdsvæ­r.»

Kjetil Østlie Senterlede­r

 ?? ALLE FOTO: PER FLÅTHE ?? TRANGT OMPLASSEN: Starten har gått og løperne kjemper om posisjonen­e. Alle kom helskinnet fra startrushe­t.
ALLE FOTO: PER FLÅTHE TRANGT OMPLASSEN: Starten har gått og løperne kjemper om posisjonen­e. Alle kom helskinnet fra startrushe­t.
 ??  ?? FINT DRIV: Tidligere håndballsp­iller Dag Sjøstrøm ligger langt framme i feltet sammen med Kristian Garstad Eriksen.
FINT DRIV: Tidligere håndballsp­iller Dag Sjøstrøm ligger langt framme i feltet sammen med Kristian Garstad Eriksen.
 ??  ?? FIKK PREMIER: Ida Larsen Eriksen, Mathias Finden, Sander Eggan, Herman Gromstad Ulstrup, Eivind Frøhaug Willumsen, Kristian Garstad
FIKK PREMIER: Ida Larsen Eriksen, Mathias Finden, Sander Eggan, Herman Gromstad Ulstrup, Eivind Frøhaug Willumsen, Kristian Garstad
 ??  ?? FRA START TIL MÅL: Jens Bøhmer stormet til tet tidlig, og var i en klasse for seg i årets utgave av Brotorvetl­øpet.
FRA START TIL MÅL: Jens Bøhmer stormet til tet tidlig, og var i en klasse for seg i årets utgave av Brotorvetl­øpet.
 ??  ?? KOSETUR: Tone Rose Bjerke, Heidi bakkerud og Lotte Martens sammen med Wilma tok Brotorvetl­øpet som en trivselstu­r.
KOSETUR: Tone Rose Bjerke, Heidi bakkerud og Lotte Martens sammen med Wilma tok Brotorvetl­øpet som en trivselstu­r.
 ??  ?? GA ALT: De yngste deltakerne tok seg helt ut, og var slitne etterpå.
GA ALT: De yngste deltakerne tok seg helt ut, og var slitne etterpå.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway