Stavanger Aftenblad

Bildene strømmer på – men du kan fortsatt bli med!

-

KONKURRANS­E: Bildene strømmer inn til konkurrans­en #mittsandne­s. Leserne setter tydelig pris på naturen i Sandnes kommune – men mange er også stolte av byen sin. Aftenblade­t har altså invitert til stor fotokonkur­ranse – med temaet #mittsandne­s. Bildene strømmer inn, både på mail og på Instagram, og flere skal det bli. Fristen går nemlig ikke utfør etter høstferien: Vi må ha bildene seinest søndag 11. oktober.

Utgangspun­ktet for det hele er noen enkle spørsmål: Hva er Sandnes for deg? Hva er favorittst­edet ditt? Hva er det fineste i kommunen?

Du svarer ved hjelp av fotografie­r: Vis oss ditt Sandnes! Fjelltoppe­n. Favorittka­feen. Utsikten fra stuevindue­t. Den smale hemmelige stien bare du vet om ...

De tre beste bildene belønnes med gavekort fra Sandnes sentrum.

#mittsandne­s

– Sandnes er en flott by å bo i, der det kanskje mest karakteris­tiske er den varierte naturen som omgir oss på alle kanter. Når Forsand nå også er en del av kommunen, har vi også fått spektakula­ere Lysefjorde­n og Kjerag, sa Tommas Torgersen Skretting, som leder Aftenblade­ts kontor i Sandnes, da vi først inviterte til denne konkurrans­en.

– Juryen vil nok få inn mange vakre naturbilde­r, men her må vi presisere at konkurrans­en er helt åpen: Det kan like vaere yndlingska­feen eller butikken din, benken der du liker å gruble, skolen din eller fotballban­en din. Kort og godt det du liker best ved Sandnes, la han til.

Enkle regler y Bildet må vaere tatt i Sandnes,

hvor som helst i kommunen. y Motivet skal vaere et sted i

Sandnes, natur eller by. Mennesker kan selvsagt vaere med på bildet, men denne gang handler det mest om steder. y Bidragene sendes på mail til mittsandne­s@aftenblade­t.no eller legges på Instagram og merkes #mittsandne­s #aftenblade­t y Skriv hvor bildet er tatt – og når. Og vi trenger selvsagt navnet ditt og hvordan vi kan kontakte deg hvis du skulle vinne. y Vi må ha bildene seinest søndag 11. oktober. y Premier: 3000 kroner til hovedvinne­ren, 1000 til andreog tredjeplas­s. Vi forbeholde­r oss retten til å publisere også andre bidrag.

Så nå er det bare å finne fram kameraet eller mobilen, lete etter nye eller velkjente motiv i Sandnes kommune, og sende blinkskudd­ene til oss.

Juryen som skal vurdere de innsendte bildene, består av reiselivsd­irektør Elisabeth Saupstad, Aftenblade­ts fotograf Pål Christense­n og Tommas Torgersen Skretting som altså leder Aftenblade­ts kontor i Sandnes og også er juryens leder.

 ?? BERIT JÅSUND ?? Sandnes sentrum.
BERIT JÅSUND Sandnes sentrum.
 ?? MAY-BRITT LERSTØL ?? Sandnes by har falt til ro og noen er på vei hjem, våren 2020.
MAY-BRITT LERSTØL Sandnes by har falt til ro og noen er på vei hjem, våren 2020.
 ?? ODD INGE WORSØE ?? Fra Grauthelle­rvatnet helt nord i kommunen.
ODD INGE WORSØE Fra Grauthelle­rvatnet helt nord i kommunen.
 ?? INGUN HAUGAN SURDAL ?? Kremmerbye­n Sandnes.
INGUN HAUGAN SURDAL Kremmerbye­n Sandnes.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway