Stavanger Aftenblad

Motorveien blir nattesteng­t i tre uker

-

STAVANGER: Det skal legges asfalt på Motorveien, dermed blir veien stengt i en periode. Også inn mot Sandnes skal det asfalteres.

Fra i går av og frem til til mandag 24. september blir det nattesteng­t på strekninge­n Schancheho­len – Madlaveien.

Motorveien fra Madlaveien til rundkjørin­gen ved miljøkulve­rten i Schancheho­len blir stengt fra 21.00 til 06.00.

Veistrekni­ngen vil vaere åpen i helgene, fra fredag morgen til mandag kveld.

– Vi skal asfaltere det siste laget med asfalt, som betyr at deler av strekninge­n er ferdig opparbeide­t og klar til vi åpner Ryfast i 2019, sier prosjektle­der Gunnar Eiterjord.

Det blir skiltet omkjørings­muligheter via Madlaveien og Ullandhaug­veien. Strandkaie­n åpen igjen Strandkaie­n i Stavanger er som planlagt åpnet igjen for trafikk, etter en travel sommer i Stavanger sentrum. Flere arrangemen­t har trukket til seg tusenvis av besøkende, som også er grunnen til at sommerperi­oden har vart ekstra lenge i år.

Asfaltarbe­id i Sandnes

I går kveld startet arbeidet med å frese vekk gammal asfalt på fylkesveg 509 i Sandnes. Dette gjelder strekninge­n fra politistas­jonen i Sandnes, gjennom jernbaneun­dergangen i sentrum, opp Oalsgata og til rundkjørin­gen ved Årsvollvei­en. Ny asfalt legges fra jernbaneun­dergangen og 100 meter i retning Strandgate­n.

– Asfaltarbe­id er støyende, men jobben blir gjort på kveldsog nattestid for ikke å hindre trafikken, sier byggeleder Kjetil Tollefsen i Statens vegvesen.

Fresingen av gammel asfalt varer fra 3 til 6. september. Asfalterin­gen skal vaere ferdig 13. eller 14. september.

Alle som kan, bør velge en annen vei:

– Veien blir ikke stengt, men folk må regne med litt ventetid. Elles ber vi trafikante­ne ta hensyn til arbeidsfol­kene, høre på trafikkdir­igentene og kjøre forsiktig, sier Tollefsen.

 ?? STATENS VEGVESEN ?? Motorveien fra Madlaveien til rundkjørin­gen ved miljøkulve­rten i Schancheho­len blir stengt.
STATENS VEGVESEN Motorveien fra Madlaveien til rundkjørin­gen ved miljøkulve­rten i Schancheho­len blir stengt.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway