Stavanger Aftenblad

Travel natt for politiet

-

Slåsskampe­r, kjøring i ruspåvirke­t tilstand og urinering på offentlig sted var blant hendelsene natt til søndag.

Politinatt­en startet i Kvernevik like etter midnatt, hvor politiet fikk melding om slagsmål utenfor en privat adresse. I det politiet ankom adressen stakk en gjeng fra stedet. Det skal ha vaert en 18-årsdag som kom ut av kontroll.

Like etterpå ble en 20 år gammel mann pågrepet og satt i arrest i Stavanger sentrum etter å ha skallet til en dame (22).

I Sandnes ble en mann i 40-årene anmeldt for å ha urinert på Ruten, en annen i Langgata og en tredje i Vågsgata, mens på Bryne ble en mann anmeldt for å ha urinert på torget. I Egersund ble en mann i midten av 30-årene anmeldt for forulempin­g av polititjen­estemenn, samt urinering på offentlig sted.

På Ålgård ble en bil stanset i de tidligere nattestime­r. En mann i slutten av 20-årene fremsto som påvirket av narkotika. Mannen hadde heller ikke gyldig førerkort, og tre passasjere­r, to menn i 20-årene og en jente i tenårene fremstod også som ruset.

I Sandnes ble brannalarm­en utløst i bolig, og da politi og brannvesen kom til stedet var det røykutvikl­ing forårsaket av matlaging. Mannlig beboer i slutten av 20-årene ble anmeldt for uaktsomhet.

I Stavanger klokken 01.44 ble en mann i slutten av 20-årene anmeldt for baering av kniv samt besittelse av mindre mengder narkotika.

På Naerbø ble to menn i 30-årene angrepet og slått av flere ukjente menn. De mistenkte hadde forsvunnet fra stedet. Den ene av de fornaermed­e hadde fått et slag i ansiktet, den andre hadde fått ødelagte klaer.

I Stavanger møtte en mann i 40-årene opp på politistas­jonen med gjenklistr­et øye og sa at han var blitt banket opp.

På Kleppe ble en mannlig fører i tenårene tatt for kjøring i ruspåvirke­t tilstand. Kvinne i tenårene som var passasjer, var også påvirket av narkotika.

I Stavanger ble en mann tatt med en mindre mengde narkotika. Fremsto som svaert beruset.

 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway