Se og Hør Extra

BLE TRYGGERE MED ALDEREN

- TEKST: LINA HEKKLI FOTO: PRIVAT, NTB, VENDELA WEAR, REUTERS, DAGBLADET

Forberedt på ensomhet. Siden har de slått rot på Oslos beste vestkant, og Pilgaard forteller at hver dag med kona er som en drøm. Før de møttes levde han en rotløs tilvaerels­e og var usikker på om han noensinne kom til å slå seg til ro.

– Jeg hadde ikke opplevd ekte kjaerlighe­t hvis det ikke var for Vendela. Før var det bare kok og byen. Jeg hadde slått meg til ro med at jeg kunne ende opp ensom, men var åpen for å møte den rette, og det gjorde jeg jo…Vendela har gitt meg stabilitet i livet. Det var deilig å kunne lande, synes 44-åringen.

Tilfeldigh­eter har styrt store deler av Pilgaards liv, og det var slik han først havnet på TV.

På et nachspiel meldte noen kamerater ham på «Paradise Hotel» for gøy. Petter tenkte at dersom han fikk muligheten, så kunne han godt stille på audition.

Angrer ikke. Han endte opp med å vinne sesongen, og ble et kjent fjes over natten. Fortiden fra «skandale-TV» er for lengst et tilbakelag­t kapittel, men er ikke noe han angrer på.

– Jeg er veldig glad for at jeg ble med i «Paradise Hotel».

Ellers hadde jeg aldri jobbet i TV eller møtt den store kjaerlighe­ten. Det er jeg utrolig takknemlig for, konstatere­r Petter.

Jobbet med Lothepus. I dag stortrives Petter i anleggsbra­nsjen, og han har ingen planer om mer reality-TV.

I tillegg til jobben lager han podcasten «Anlegg og sjau» sammen med kameraten og «Farmen kjendis»-kollega Leif Einar «Lothepus» Lothe (54).

Det var Vendela som pushet de to gutta til å sette i gang med opptak, og hun er stolt av alt kjaeresten får til. Ekteparet heier på hverandre, og motiverer hverandre både i jobb og privatlive­t.

Ingen aldersgren­se. For Vendela var Petters støtte uunnvaerli­g da hun i fjor lanserte sitt eget klesmerke, Vendela Wear.

Supermodel­len har gjort stor suksess med egne plagg, og vekket oppsikt da hun i fjor gjorde comeback på catwalken i hvit badedrakt under Sports Illustrate­ds show i Miami.

Vendela blir hyllet som et forbilde av mange kvinner, og vil inspirere andre til å omfavne sin egen skjønnhet.

Komfortabe­l. – Jeg har blitt noen år eldre, men føler meg fortsatt fin – samtidig som jeg er blitt tryggere på meg selv. Jeg vil ikke hige etter et uoppnåelig ideal, men føle meg komfortabe­l i egen kropp, sier Vendela som stadig får meldinger fra andre kvinner som lar seg inspirere av modellen.

– Kvinner må bli flinke til å akseptere seg selv. Vi er vakre i alle aldre, sier hun med ettertrykk.

 ?? ?? I starten hevdet flere av Petter og Vendelas forhold kun var et PR-stunt, men paret har for lengst bevist at deres kjaerlighe­t er ekte.
GODE ORD: – Jeg falt for hennes humor, det ekstremt varme hjertet hennes, og all hennes omsorg, sier Pilgaard om kona.
I starten hevdet flere av Petter og Vendelas forhold kun var et PR-stunt, men paret har for lengst bevist at deres kjaerlighe­t er ekte. GODE ORD: – Jeg falt for hennes humor, det ekstremt varme hjertet hennes, og all hennes omsorg, sier Pilgaard om kona.
 ?? ?? TROSSET RYKTENE:
FOTOSHOOT: Vendela vekket stor oppsikt blant turistene på stranden i Gran Canaria da hun stilte som modell for sin egen badetøysko­lleksjon.
TROSSET RYKTENE: FOTOSHOOT: Vendela vekket stor oppsikt blant turistene på stranden i Gran Canaria da hun stilte som modell for sin egen badetøysko­lleksjon.
 ?? ?? OMFAVNET SOLEN:
Supermodel­len beskriver seg selv som et sommermenn­eske, og synes det var fantastisk å føle solens stråler på kroppen etter en lang vinter.
OMFAVNET SOLEN: Supermodel­len beskriver seg selv som et sommermenn­eske, og synes det var fantastisk å føle solens stråler på kroppen etter en lang vinter.
 ?? ?? SKAPTE FURORE: I 1993 fikk den unge skjønnhete­n sitt virkelig store gjennombru­dd med denne forsiden i magasinet Sports Illustrate­d.
SKAPTE FURORE: I 1993 fikk den unge skjønnhete­n sitt virkelig store gjennombru­dd med denne forsiden i magasinet Sports Illustrate­d.
 ?? ?? GJORDE COMEBACK: I fjor gjorde 57-åringen comeback på catwalken i egendesign­et badedrakt under et moteshow i Miami.
GJORDE COMEBACK: I fjor gjorde 57-åringen comeback på catwalken i egendesign­et badedrakt under et moteshow i Miami.
 ?? ?? GOD UTSIKT: Vendela vil gjerne vaere et positivt forbilde – og fremme sunne idealer.
GOD UTSIKT: Vendela vil gjerne vaere et positivt forbilde – og fremme sunne idealer.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway