Se og Hør Extra

FANT LYKKEN I DANMARK

I mange år handlet alt kun om håndball. Nå har hun bladd over til et nytt, spennende kapittel.

-

Litt av et liv. Det er bare å holde seg fast. Da Marit Malm Frafjord (38) begynte å markere seg innen håndballen, nøyde hun seg ikke knapper og glansbilde­r. «Mesternes mester»-deltakeren som er født i Tromsø, men oppvokst i Trondheim – kan slå i bordet med hele 11 mesterskap­smedaljer for Norge, inkludert gull i både OL, VM og EM.

Totalt har hun 222 landskampe­r, hvorav hun var kaptein under mange mesterskap.

Karrieren har tatt henne med på en spennende reise: Byåsen, Viborg, Larvik, CSM Bucuresti og Team Esbjerg.

Våren 2018 besluttet Marit at karrieren var over. Men et halvt år senere kjente hun på sulten igjen. Dermed ble det naer fire år for danske Esbjerg før hun endelig la opp i 2022.

Satser på bok. I dag bor Marit i danske Århus sammen med kjaeresten Jesper fra Horsens – som hun møtte mens hun spilte for Esbjerg. Han vil hun helst holde unna offentligh­eten.

– Nå driver jeg et selskap sammen med kjaeresten min og en til. Vi distribuer­er såkalte «coffeetabl­e-books», som egentlig er interiørbø­ker. Det kan vaere en bok om Rolex, Chanel, kunst eller kokebok – som vi selger til butikker som Illums Bolighus. Det er spennende å drive på med, forteller Marit.

– Hvordan er det å ha forretning­spartner og kjaereste i samme person?

– Fos oss har det vaert kjempefint, mens for andre vil det kanskje ikke fungere. Vi samarbeide­r veldig godt.

Storfamili­e. Marit har ingen barn ennå – men når det gjelder søsken, er hun velsignet med en hel hop.

– Jeg har fire stebrødre, en stesøster – én ekte bror, samt

 ?? ?? RIKTIG SÅ HYGGELIG: I hverdagen holder Marit hus med kjaeresten i idylliske Århus på Jylland.
SOMMERENS VAKRESTE: Her i Juelsminde ved østkysten av Jylland mellom Horsens og Vejle har Marit og kjaeresten Jesper sommerhus.
ALT FOR NORGE:
Marit har en solid seg: To OL-gull, ett VMgull landslagsk­arriere bak henne All erfaringen gjorde og fem EM-gull. landslagsk­aptein. til en naturlig leder som
RIKTIG SÅ HYGGELIG: I hverdagen holder Marit hus med kjaeresten i idylliske Århus på Jylland. SOMMERENS VAKRESTE: Her i Juelsminde ved østkysten av Jylland mellom Horsens og Vejle har Marit og kjaeresten Jesper sommerhus. ALT FOR NORGE: Marit har en solid seg: To OL-gull, ett VMgull landslagsk­arriere bak henne All erfaringen gjorde og fem EM-gull. landslagsk­aptein. til en naturlig leder som
 ?? ?? DU SER DEM PÅ TV: Håndballsp­iller Marit, skiskytter Tiril Eckhoff (33) og kunstløper Camilla Gjersem (30) har skapt gode vennskap gjennom «Mesternes mester».
ET STEG VIDERE: Smilene er aldri lagt unna Marits lepper. Den blide trønderen som la opp som håndballsp­iller i 2022, lever i dag av å selge spesielle bøker.
DU SER DEM PÅ TV: Håndballsp­iller Marit, skiskytter Tiril Eckhoff (33) og kunstløper Camilla Gjersem (30) har skapt gode vennskap gjennom «Mesternes mester». ET STEG VIDERE: Smilene er aldri lagt unna Marits lepper. Den blide trønderen som la opp som håndballsp­iller i 2022, lever i dag av å selge spesielle bøker.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway