Lister

– Vi spiller slik som vi ønsker

- Av Lars Erik Larsen

Kampen mellom FIL/IKB og Holum ble aldri spennende da hjemmelage­t slo tilbake etter to tap.

Før mandagens kamp skilte det kun to poeng (FIL/IKB riktignok med en kamp mindre spilt) mellom lagene. Slik så det ikke ut da kampen startet. For hjemmelage­t var best i alt denne kvelden, noe pause- og sluttresul­tat viser. For da lagene gikk til pause ledet FIL/IKB hele 18–3. Hjemmelage­t var også best etter pause og vant til slutt kampen 32–9. Dermed slo laget kraftig tilbake etter to strake tap mot Otra og Randesund 3.

Trener Roger Lammenes er fornøyd med svarene han fikk fra egne spillere.

– Jeg er veldig fornøyd med spillerne etter denne kampen. Vi spiller slik som vi ønsker i både angrep og forsvar. Mot Randesund lot vi motstander­en dra ned tempoet, det gjør vi ikke i denne kampen.

Både Martin Parsager og Carl Joseph Egeland scoret ti ganger mot Holum mandag kveld. Banens gigant var imidlertid keeper Andre Albrektsen, mener treneren.

– Andre spiller en meget god kamp og har mange gode redninger. Det er viktig for oss.

Allerede lørdag skal FIL/IKB i aksjon igjen. Da er Greipstad 2 motstander i Nodelandsh­allen. Greipstad 2 har 12 poeng på 15 kamper, mens FIL står med 16 poeng på 14 kamper.

– Det bør gå bli seier, men vi mangler 3–4 spillere til denne kampen. Så vi får se. Vi har selvfølgel­ig lyst til å vinne.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway