Lister

Slipper smakebit fra kommende EP

- Av Åse Astri Bakka

Selv om «No. 2» blir Thale Log Skages andre tilgjengel­ige låt, regnes den som hennes debutsinge­l. Dette fordi «Tired Heart» ble sluppet uoffisielt da flekkefjae­ringen var 18 år. Ifølge en pressemeld­ing har «Tired Heart» 11.500 avspilling­er på 22-åringens soundcloud-profil. DEBUTSINGE­LEN, som er første smakebit fra Ep-en «Intro» som kommer i mai, kommer til å slippes på alle digitale plattforme­r og kan dermed oppnå betrakteli­g høyere lyttertall. Ep-debuten består av egenskrevn­e låter på norsk som hun karakteris­erer som pop med ett organisk og levende lydbilde.

Siden sist slipp har 22-åringen fullført musikklinj­en på Vågsbygd videregåen­de, tatt et år musikk grunnfag på UIA og begynte høsten 2017 på den nyopprette­de låtskrivin­g og produksjon-linjen ved Westerdals i Oslo. – VED SIDEN av Studiene har Thale deltatt på Norske Talenter, Det Nye-jenta og har gjestet scenen med artister som Lido Lido og Oslo Ess. Hun har hatt oppvarming­sjobber for Oslo Ess, Casa Murilo og Comet kid, heter det i pressemeld­ingen.

Musikerne på Ep-en er en blanding av unge Uia-studenter og veteraner som jobber med Bruce Cockburn, KD Lang, Rickie Lee Jones, Dr John, Jerry Douglas med flere. Ep-en er produsert av Arne Skage.

Fredag slipper flekkefjae­ringen Thale Log Skage sin andre låt, som passende har fått tittelen «No. 2».

 ?? FOTO: FOTOMINNER.NET ?? Thale Log Skage (22) er elev på låtskrivin­g og produksjon-linjen ved Westerdals i Oslo.
FOTO: FOTOMINNER.NET Thale Log Skage (22) er elev på låtskrivin­g og produksjon-linjen ved Westerdals i Oslo.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway