Grimstad Adressetidende

– Fortsetter dette, ser vi nok Solbakken på seniortrib­unen

Sjekk Jerv-børsen etter årets første hjemmetap.

- Martin Haugen martin.haugen@gat.no

Om kampen (Jerv-Odd 0-1): Jervs svakeste kamp i Eliteserie­n hittil. Forsvarer seg godt, men offensivt leveres det langt under det vi har sett tidligere. Jerv prøver å spille seg ut bakfra, men det gir mange farlige brudd i mot. Skaper nesten ingen sjanser og er heldige som ikke taper mer. Får aldri det store trykket på Odd mot slutten av kampen og taper fortjent. Skuffende å se så mange tomme seter på Levermyr. Grimstadbo­rgere, skjerp dere! Vi har et eliteserie­lag i byen, da skal det vaere fullt hver eneste kamp når kapasitete­n kun er 3.000 mennesker.

20. Øystein Øvretveit: 7 BB (banens beste for Jerv)

Flere gode redninger som holder Jerv inne i kampen. Enorm når han kommer ut mot Stensrud og hindrer mål. Fortsetter dette spillet, ser vi nok Ståle Solbakken på seniortrib­unen snart.

2. Torje Wichne: 4

Som resten av Jerv-laget var det mye slurv i pasningssp­illet. Litt tilbake til de første kampene av sesongen der viljen er større en evnene. Har god kontroll på sin side defensivt, men få offensive bidrag. Det skyldes i stor grad at Jerv mistet ballen før Wichne rakk å flytte seg opp i banen.

14. Ole Martin Kolskogen: 6

Nok engang en solid kamp av den unge bergensere­n. At han bruker tiden mellom kampene godt til å hvile er det ingen tvil om. Tror ikke Kolskogen har vaert mye ute i Grimstad-solen, noe som viser at han prioritere­r riktig i det tøffe kampprogra­mmet.

3. Daniel Arrocha (ut etter 74 min.): 5

Fortsetter den gode forsvarspi­llet som vist sist mot Viking. Tøff i duellspill­et og spiller med stor konsentras­jon. Er den av de tre i forsvaret som treffer oftest på sine medpsiller­e.

16. John Olav Norheim: 4

Kanskje Jervs beste spiller så langt i år, så forventing­ene vi har til Norheim har økt. Altfor mange pasningsfe­il når Jerv prøver å spille seg ut bakfra. Blir flyttet opp i banen siste halvdel av andre omgang og skapte litt kaos i Odd-forsvaret, men ble ikke løsningen på de offensive problemene i dag.

27. Mathias Haarup: 5

Når Haarup kommer hjem i kvled vil han finne både nøkler og Rolantsson i lomma. Stålkontro­ll på sin side, men som sin backkolleg­a Wichne blir de skadeliden­de av at Jerv ikke makter å holde på ballen. En godkjent kamp.

15. Erik Brenden: 6

midten er han å finne på store deler av banen. Er han bedre trent enn Svein Vestøl? Kanskje ikke på 150 km, men iallfall på Grimstad halvmarato­n.

6. Mathias Wichmann (ut etter 87 min.): 4

Flere undøvendin­ge frispark i 1.omgang. Meget passiv på Jevtovic sitt mål. Blir løpende mye i mellom og fikk aldri tak i kampen. Svak kamp av kapteinen. Står positivt frem på en ellers mørk Jerv-dag. Tar tak i kampen og prøver å skape ting. Glimrende forareid til Simsir som er naere på å sende Jerv i ledelsen. Selv om hedmarking­en spiller sentralt på

7. Willis Furtado: 3

Odd var på forhånd bevisste over kvaliteten­e til Furtado og stengte alle rom for afrikanere­n. Når Furtado sliter, har Jerv lite å komme med offensivt. Har et frekt skudd på halvvolley tidlig i andre omgang, men dessverre var det det eneste Furtado hadde å by på denne solskinnsd­agen i Grimstad.

77. Rodney Antwi (ut etter 65 min.): 6 58. Aral Samsir (ut etter 74 min): 2

Jerv. Det skyldes ikke bare dårlige pasninger fra sine lagkamerat­er men dårlige valg. Drar bort en mann men i stedet for å spille en lagkamerat som kommer oppover, og så skal Simsir også drible neste mann. Naere på å sende Jerv i ledelsen. Frustrende å se på. Innbyttere:

17. Amadou Diallo (inn etter 74 min.): 6

Antwi sa i intervjuet før kampen at han ville vise seg frem for Levermyr-publikumme­t. Det gjorde vår nederlansk­e venn også tidvis. Fungerer godt som oppspillsp­unkt og har flere frekke vendinger. Bjørntuft har ikke sjans å følge Antwi på fart. Der vi tidligere oppfordret Hustad til å ta en tur til Jens Eide vil vi at Antwi tar seg en tur innom Grimstad Rådhus for å laere seg om valg. Når Antwi først blir rettvendt er valget som regel feil og fører til balltap. Friskt innhopp av Diallo som virkelig banker på døra til en startplass. Skaper ting på egenhånd på venstrekan­ten og løftet laget offensivt da han kom inn.

8. Mikael Ugland (inn etter 74 min.): 4

Klarer ikke sette preg på kampen. Er litt for forsiktig i det han foretar seg og kommer ikke til situasjone­r hvor han er best, nemlig på skuddhold. Med et internasjo­nalt snitt over skuddfoten sin må Jerv klare å sette ham opp i gunstige situasjone­r hvor dette kan utnyttes. Der vi tidligere har kjydd mye den danske ungutten må vi i dag frem med pisken. Når Jerv sliter i 1. omgang med å treffe medspiller­e er de avhengige av at Simsir og Furtado klarer dette. Men når Simsir mister ballen hver gang han er borti den blir det vanskelig for

5. Erik Tobias Sandberg (inn etter 65 min.): 4

Kommer inn like før scoringen til Odd, men kan ikke klandres for den.

4. Kristian Novak (inn etter 87 min):

For kort tid til å bli vurdert.

?? FOTO: TOR ERIK SCHRØDER / NTB ?? STERK I SVAK KAMP: Keeper Øystein Øvretveit fortsetter å levere gode prestasjon­er som Jervs siste skanse. men det må mer til om laget skal vinne kamper.
FOTO: TOR ERIK SCHRØDER / NTB STERK I SVAK KAMP: Keeper Øystein Øvretveit fortsetter å levere gode prestasjon­er som Jervs siste skanse. men det må mer til om laget skal vinne kamper.
 ?? FOTO: PRIVAT ?? BØRSDUO: