Grimstad Adressetidende

Jerv med stort underskudd

Trener Arne Sandstø sier Jerv ikke har økonomi til flere forsterkni­nger, og tror laget vil kjempe på nedre halvdel av tabellen ogsåiår.

- FOTBALL Martin Haugen martin.haugen@gat.no

Dette sier han til Adressa fredag, samme dag som papirene til klubbens årsmøte legges frem. Her står det at styret legger frem et årsregnska­p med et stort underskudd.

– Vi har ikke økonomi til å forsterke oss. Vi må jobbe hardt med de vi har. Vi må overpreste­re mot de andre lagene på det sportslige. Vi har ikke økonomi til å satse på noe annet enn nedre halvdel i år, dessverre. Vi har et minus fraifjorso­mvi må leve med, og det går utover sport, som det må kuttes på, sier Sandstø.

Jervs daglige leder Rune Jakobsen kjenner seg ikke igjen i at laget ikke skal forsterkes, men erkjenner at det ble et underskudd fjor.

– Det er tøft å drive fotballklu­bb, det legger vi ikke skjul på. Men vi tror vi skal ha et slagkrafti­g lag og vil ha inn et par mann til, sa han fredag, kort tid før Luke Ferreira ble presentert som klubbens nyeste forsterkni­ng.

I tillegg til signeringe­n av Ferreira skal Jerv også erstatte Michael Ogungbaro, forsikrer Jakobsen.

Når det gjelder det varslede underskudd­et, opplyste Jakobsen fredag ettermidda­g at klubben ventet på å få tilbake regnskapet fra revisor, og klubben kunne derfor ikke gå ut med et tall før Adressa gikk i trykken.

Fornøyd med Odd-kampen

Onsdag møtte Jerv Odd i Skien. Kampen endte med 2-0-seier for eliteserie­laget, men Sandstø er godt fornøyd med at Jerv slapp hans tidligere arbeidsgiv­er til få sjanser.

– Kampen var periodevis ok da vi turte å vaere oss selv. Da var vi med i kampen og fikk noen halvsjanse­r. Vi fikk en liten leksjon i intensitet som de klarer å holde lenger enn oss, sier Sandstø.

Jerv har jobbet mye med det defensive i vinter, og treneren er fornøyd med svarene han har fått etter å ha sett Jerv klare seg brukbart mot divisjonsk­ollega Sandnes Ulf (1-2-tap) og eliteserie­laget Odd denne uken.

– Svarene vi har er at vi har en bra ellever. Vi er litt tynne utenfor elleveren. Det var jevn førsteomga­ng mot Ulf. I andre var vi spillemess­ig gode, men må bli enda mer effektive og må utnytte overtaket mer. Folk er veldig tydelig og klare på rollene de har defensivt, sier han.

Vi har ikke økonomi til å satse på noe annet enn nedre halvdel, dessverre. Arne Sandstø, Jerv-trener

 ?? FOTO: JAN SKAREGRØM ?? TAP: Odd slo Jerv 2–0 i en treningska­mp onsdag. Her ser vi blant andre Kristoffer Tønnessen, Glenn Andersen, Brice Wembangomo og Aram Khalili.
FOTO: JAN SKAREGRØM TAP: Odd slo Jerv 2–0 i en treningska­mp onsdag. Her ser vi blant andre Kristoffer Tønnessen, Glenn Andersen, Brice Wembangomo og Aram Khalili.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway