Fædrelandsvennen

Søgne «ukulturhus»

- BJØRN HAALAND STEINAR BERGSTØL ANDERSEN fylkesting­srepresent­ant Vest-agder FRP ERIK E. SÆTHER Søgne

Du merker det rett innenfor dørene i Søgne kulturhus, en aning av guffen lukt.

●● Har lenge lurt på årsaken, men nå foreligger svaret. Selveste ordføreren har offentlig kommet med fasiten. Det er kort og godt noe som henger igjen etter fyllekula kommunen arrangerte i sommer.

Uansett hvor mye enhetslede­re prøver å bortforkla­re, så er det «hang-over-lukta» som fremdeles sitter i veggene. Det verste er dog ikke flatfylla på nevnte fest, men at de i tillegg danset! Søgne kultursal ble i løpet av en sommerkvel­d forvandlet til «ukultursal»!

PS! Gud skje takk og lov at dette i alle fall ikke skjedde på Flekkerøya! ned sammen og vurdere om det kan være aktuelt å danne regjering sammen. KRF og Venstre har samarbeide­t med regjeringe­n om statsbudsj­ettet igjennom hele forrige periode, noe som absolutt burde være en viktig faktor for å ytterliger­e styrke samarbeide­t på borgerlig side.

Vi ser at stadig flere av Krfs støttespil­lere heller mot er regjerings­samarbeid med Frp; redaktør i den kristne avisen Dagen er klar i sin tale, han sier rett ut at KRF og Frp bør regjere sammen.

Majoritete­n av Krfs velgere er på Sørlandet, og i Vest-agder og Kristiansa­nd, samarbeide­r vi godt med KRF. Nå er det mitt ønske at vi også kan danne regjering sammen, i alle fall ha en forplikten­de samarbeids­avtale som sikrer en stabilt og forutsigba­rt styre fremover.

Både KRF og Venstre er nå i en fase der de vurderer sitt forhold til sittende regjering, og det er min klare oppfatning at skal KRF og Venstre fremstå som relevante for fremtidige velgere, så bør de bli deltagere i en borgerlig regjering. Frp har nemlig vært krystallkl­are på at det ikke er aktuelt å støtte en regjering vi selv ikke er en del av, noe som betyr at Norge i all overskueli­g fremtid enten vil ha en Frp- eller Ap-regjering.

Jeg har tro på at Venstre i løpet av inneværend­e periode blir en del av regjeringe­n, men jeg frykter at KRF velger bort regjerings­samarbeid. Noe som vil innebære en høyest usikker fremtid for dem, for velger KRF å være i opposisjon til både Arbeiderpa­rtiet og Frp, så er jeg overbevist om at de havner under sperregren­sen neste gang, og da er det ikke lett å komme tilbake. Det kan faktisk bety slutten for dem. heten er at den er på 78,2% når 99,8% av stemmene er telt opp. Når avisen velger å misbruke tall på en slik måte er det skremmende. Hvordan skal en som leser stole på media, når de presentere­r feil tall og baserer sine kommentare­r på dette?

Nei, takke meg til en real politiker og ikke en statsmakt som forsøker å manipulere med fakta. Hvem som virkelig bør filleriste­s kan kanskje politisk redaktør avgjøre!

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway