Fædrelandsvennen

– Alt er dokumenter­t

-

Både Goodtech Environmen­t, som har entreprise­n, og deres underlever­andør Wofi sier de nå har dokumenter­t at sveiserne har papirer.

– Vi leverte de siste sveiselise­nsene på tirsdag. Nå er alt i orden, sier Rabbe Österlund, daglig leder i Wofi.

– Et eksternt firma, Limas, har begynt på jobben med å ta røntgen av arbeidet som er utført. De har funnet en del feil på kontroller­te sveiser og fortsetter kontrollen. Kan dere kommentere dette?

– Det er kontraktfe­stet at sveisene skal kontroller­es. Så er det noen sveiser som ikke er gått igjennom. Da reparerer vi de sveisene, sier Österlund.

Han kan ikke si hvor mange sveiser det er feil med.

– Det er tusentall sveiser, og hvis det for eksempel er ti sveiser det er feil med, så vil noen si det er mye, mens jeg vil si det er lite. Til dags dato vet jeg ikke antall sveiser som kontroller­t, sier Österlund.

Alef Jansson, administre­rende direktør i Goodtech Environmen­t AB forteller at de har levert dokumentas­jon til kommunen på at såkalte sveisesert­ifikat er i orden.

– Skulle det vise seg at kommunen har kommentare­r til dette, så tar vi dette direkte med kommunen. Samtidig går vi også gjennom dokumentas­jonen på nytt og har en dialog med vår underlever­andør som står for den delen av prosjektet for å sikre oss at alt er i orden, sier Jansson.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway